Aktywne Wpisy

Aeciatko +109
W marcu pisałem o pomyśle sprzedaży mieszkania i wybudowania domu.
Mieszkanie jak kiedyś wspomniałem udało się sprzedać pierwszej osobie, która przyszła je obejrzeć. W okolicach wakacji podpisaliśmy dokumenty i to był moment gdzie na odwrót jest zdecydowanie za późno.
Było parę różnych perypetii i pewnie kilka jeszcze się pojawi, ale dom już stoi:)
Czy
Mieszkanie jak kiedyś wspomniałem udało się sprzedać pierwszej osobie, która przyszła je obejrzeć. W okolicach wakacji podpisaliśmy dokumenty i to był moment gdzie na odwrót jest zdecydowanie za późno.
Było parę różnych perypetii i pewnie kilka jeszcze się pojawi, ale dom już stoi:)
Czy

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Kasahara +127
Ważne przesłanie do początkujących czy zaczynających - NIE LĘKAJCIE SIĘ!
Jestem wieloletnim trenerem i ex-dietetykiem (w tym przypadków klinicznych); zawodnikiem trójboju. W zawodzie niedługo będzie 10 lat, grubo ponad 1000 ludzi przerobionych; prawie też 10 lat udzieliłem tu kilkudziesięciu tysięcy wpisów na temat diety, treningu, suplementacji czy dopingu.
Na ten moment, ta branża jest istnym KURIOZUM. Kuriozum, które opiera się w social mediach na straszeniu ludzi oraz tak zwanym oil snake. Typowe sloganu wlewające
Jestem wieloletnim trenerem i ex-dietetykiem (w tym przypadków klinicznych); zawodnikiem trójboju. W zawodzie niedługo będzie 10 lat, grubo ponad 1000 ludzi przerobionych; prawie też 10 lat udzieliłem tu kilkudziesięciu tysięcy wpisów na temat diety, treningu, suplementacji czy dopingu.
Na ten moment, ta branża jest istnym KURIOZUM. Kuriozum, które opiera się w social mediach na straszeniu ludzi oraz tak zwanym oil snake. Typowe sloganu wlewające

źródło: 71kv2A4pgHL._AC_UF1000,1000_QL80_
Pobierz
Potrzebuje nowych słuchawek o bardzo stonowanym i idealnym odwzorowaniu dźwięku podobnym do AKG K550, czyli nie interesują mnie p------e przegięcie z ilością basu(ale lekko podbity może być).
Podłączenie kablem priorytet łączenie się BT też by się w końcu przydało, lekkie wygodne.
Cena od z 400 do 1500 bo nie wiem czy chce przeznaczyć je do tego aby leżały w domu czy raczej do łażenia po mieście/dojazdu do pracy.
Możecie polecić coś z czego jesteście zadowoleni?
Jest też opcja że chciałbym coś pomiędzy i wtedy aż tak nie zależy mi na odwzorowaniu dźwięku, basu może być więcej + wytłumienie otoczenia byłoby spoko
#sluchawki #akg #audiofile #muzyka #muzykaelektroniczna #pytaniedoeksperta #pytanie i #audiovoodoo