Aktywne Wpisy

chalwaklb +97
Mirki, kupiłem M5 i dostałem od dealera taki fajny model na półkę, skonfigurowany tak samo jak moje auto :D niby drogiazg, ale moge sobie popatrzeć na moje M5 nawet jak stoi w garażu (ʘ‿ʘ)
Oczywiscie model zajmie zaszczytne miejsce i postawie go na kominku obok zdjęć żony i syna (。◕‿‿◕。)
#bmw #m5 #carboners #samochody
Oczywiscie model zajmie zaszczytne miejsce i postawie go na kominku obok zdjęć żony i syna (。◕‿‿◕。)
#bmw #m5 #carboners #samochody

źródło: IMG_20250328
Pobierz
Kopytnik_1 +35
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #samotnosc #p0lka #takaprawda
Nie ma co płakać. Jest kobietą, więc potencjalnie ma szansę na jeszcze drugie tyle życia, a do emerytury tyko 18 lat. Do wojska jej nie wezmą, w razie wojny może wyjechać. A jak czuje się samotna, wystarczy, że wyjdzie do ludzi i znajdzie dziesiątki orbiterów.
Nie ma co płakać. Jest kobietą, więc potencjalnie ma szansę na jeszcze drugie tyle życia, a do emerytury tyko 18 lat. Do wojska jej nie wezmą, w razie wojny może wyjechać. A jak czuje się samotna, wystarczy, że wyjdzie do ludzi i znajdzie dziesiątki orbiterów.

źródło: 1000003425
Pobierz
Piję sobie teraz p--o i j---e szczochami. Nie wiem czy to przez niską jakość piwa czy... sam k---a nie wiem...
#p--o #plynyustrojowe #styl #zycie