Wpis z mikrobloga

@straszny_cham: ale co ci dziennikarze mogli prześwietlić? Włamali się do prywatnego, eksluzywnego szpitala w Szwajcarii? Do dokumentów medycznych nikt nie ma wglądu. A bez nich można gadać wszystko. Według mnie Ziobro może miał jakąś zmianę nowotworową, ale nie każdy nowotwór to rak w powszechnym rozumieniu. Pewnie jakieś g---o mało groźne.
  • Odpowiedz
@straszny_cham: I co mu zrobią temu Ziobrze? Nic! I mówie to jako zwolennik obecnej władzy, który odda także głos na Trzaska. Rozliczenia pisu to mrzonka i trzeba sie z tym pogodzić. Odkąd sobie uświadomiłem, że żadnej Mejzy, Kaczyniaka, czy Zera nie zobaczę za kratkami jakoś lżej mi sie żyje. Pigułka była gorzka, ale konieczna. Nawet Filiksowa już ma w pierogu to, że zaszczuto jej syna.
  • Odpowiedz
@Turin89: jak zrobią to będą płakać, że tortury

@danob99: ale co to kogo obchodzi, że pisory bedą kwiczeć? To powód, by nie rozliczać? I tak kwiczą, bardziej już nie będą, bo sie nie da.
  • Odpowiedz
@Lord_Apatii_i_Depresji: @straszny_cham @pyra_wykop

Przecież już dawno jeden z leczących go lekarzy Jakub Kosikowski informował na twitterze, że Ziobro jest faktycznie chory. Za co później gnoiła Kosikowskiego izba lekarska, jakoby miał zdradzić tajemnicę lekarską (a tak naprawdę psuł polityczny spin). Nie zapędzajcie się w swojej plemienności za daleko.

Żeby nie było - nadal uważam że Ziobro to jeden z największych szkodników polskiej polityki i mam nadzieję że zostanie rozliczony.
Gloszsali - @LordApatiiiDepresji: @strasznycham @pyra_wykop 

Przecież już dawno jede...

źródło: Screenshot 2024-12-02 at 23.05.03

Pobierz
  • Odpowiedz