Aktywne Wpisy

wqeqwfsafasdfasd +123
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Polina2137 +2
#zwiazki #a-----l #logikaniebieskichpaskow
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko
Mirki, potrzebuje sie wygadac i poznac opinie z męskiej strony. Mój (już raczej były) partner był ostatnio na imprezie pracowniczej, na której kompletnie się upił i pomimo zapewnień, że wróci kolo 3/4, wrócił następnego dnia o 10. Oczywiście nie muszę pisać, że byłam na maksa wściekla. Jego tłumaczenie jest takie, że wysłał mi smsa o 3:30, że śpi na miejscu... a to sory, to wszystko

#nieruchomosci
źródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: IMG_7501
Pobierz@14latnawykopie: do czasu aż ktoś się nie skonsultuje i sąd nie uzna że kupiłeś domenę 3 dni akurat po stworzeniu szyldu celem odsprzedaży z zyskiem.
A sąd uzna to za cybersquatting i essa domena za free spowrotem do właściciela.
#coolstory przy okazji lokalnych wyborów samorządowych kilku kandydatów okleiło całe wiochy plakatami z m.in. stronami swoich komitetów (zazwyczaj kombinacja imienia i nazwiska kandydata), do tego cały FB zawalony profilami z linkami do tychże - połowa domen nie wykupiona, a na stronie
pozdrawiam
@PiersiowkaPelnaZiol: nie za free, tylko co najmniej po cenie zakupu, czyli wychodzisz na 0 z kasą + kilka siwych włosów na użeranie się z troglodytami. Czasem warto, dla samej satysfakcji (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞