Aktywne Wpisy

czerwonykomuch +224
Z powodu obniΕΌki skΕadki zdrowotnej dla biednych, wiecznie poszkodowanych psiembiordzΓ³w, ktΓ³rzy zapewniajΔ
nam takie innowacje jak βzatrudnienie B2Bβ lub mikroapartamenty inwestycyjne 15 m2, ochrona zdrowia straci ROCZNIE dwukrotnie wiΔcej pieniΔdzy niΕΌ WOΕP uzbieraΕ przez 32 lata.
Ale biedni psiembiordzy na to zasΕuΕΌyli wstajΔ c rano, biorΔ c zimne prysznice i odmawiajΔ c sobie kawy na mieΕcie, wiΔc ogromne ulgi podatkowe i 300 mld rozdane w czasie COVID-a sΔ dla nich, a dla etaciarza jest 32%
Ale biedni psiembiordzy na to zasΕuΕΌyli wstajΔ c rano, biorΔ c zimne prysznice i odmawiajΔ c sobie kawy na mieΕcie, wiΔc ogromne ulgi podatkowe i 300 mld rozdane w czasie COVID-a sΔ dla nich, a dla etaciarza jest 32%
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_7766
Pobierz
Jak wypeΕniacie swΓ³j "bezsens" istnienia? U mnie jest ciΔΕΌko. OsiΔ
gnΔ
Εem w ΕΌyciu co pragnΔ
Εem, tj. ΕΌona, nieruchomoΕΔ, druga nieruchomoΕΔ ktΓ³ra stoi pusta, dziaΕka w fajnej dzielnicy. Brakuje nam tylko jednego, posiadania dziecka. Mam 30 lat, ΕΌona ma 35. Staramy siΔ od okoΕo 6 miesiΔcy i narazie nic nie wychodzi. MoΕΌe to jeszcze za krΓ³tko, a ja jestem chyba pesymistΔ
? Bierzemy leki, tj. kwas foliowy i inne witaminy, ale narazie caΕy czas zamiast

Dobry wieczΓ³r π
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_20241115_075456
Pobierz