Wpis z mikrobloga

@konrado12: Jakoś w 2022/23 planowałem rebalansować portfel krypto na 40% XRP 50% ADA z 90% ADA + reszta, w czasie gdy pojawiły się plotki, że jaszczuroludzie po dojściu do władzy będą tego używać. Ale stwierdziłem, że już uj bo i tak pewnie wszystko do zera leci i trochę szkoda no xD
  • Odpowiedz
@pytanie1: przecież co chwila coś pompuje, często wielokrotnie bardziej niż xrp. Ja nigdy xrp nie rozważałem i dalej nie planuję w to wchodzić więc mnie to nie rusza. Mam za to ból d--y o ALGO bo poszło w górę więcej niż xrp a od lat chciałem w to wejść, nawet niedawno jak sprzedałem trochę solany a algo był po 0,1
  • Odpowiedz
@In_thrust_we_trust: @pytanie1 jak wyzej, inwestowanie jest proste gdyby nie emocje ktore sie odpalaja. mozg jest tak zaprogramowany ze sie triggeruje na pewne rzeczy ktore wystepuja w tym procesie. Mozna to kontrolowac i zdobyc skilla zeby sie nie poddawac temu i innym pulapkom. mozna tez za pomoca trikow roznych sobie to znacznie utrudniac. jak ktos nie potrafi tego ( np ja mam dalej problemu pomimo ze na rynku siedze juz
  • Odpowiedz