Aktywne Wpisy

annlupin +19
a tak wgl to jakie muzyczki do żubra rano najlepiej
źródło: annlupin6654432
Pobierz
Światłowód nie dla mireczków (╯︵╰,)
Zostaliście kiedyś pominięci w inwestycjach za publiczną kasę?
Pytam, bo z każdej strony otaczają mnie sąsiedzi, którzy właśnie podpisują sobie umowy na swoje darmo doprowadzone kabelki, a ja na to patrzę z bólem d--y 24h/dobę - bo oboje z
Zostaliście kiedyś pominięci w inwestycjach za publiczną kasę?
Pytam, bo z każdej strony otaczają mnie sąsiedzi, którzy właśnie podpisują sobie umowy na swoje darmo doprowadzone kabelki, a ja na to patrzę z bólem d--y 24h/dobę - bo oboje z

Do tej pory pracowałem jako inżynier ale przy projektowaniu rurociagów wody, kanalizacji, gazu i to na dodatek typowo 2d ale mam już szczerze dosyć tego, nudy jak nie wiem, więcej użerania się z urzędami i ludźmi niż projektowania. Noi w firmach z typowo polskim kapitałem bez większych perspektyw rozwoju nie licząc otwierania firmy i braniu ogromnej odpowiedzialności za psie pieniądze.
Czy mógłby mi ktoś opowiedzieć o pracy w takiej branży - może być na priv - i czego się mam spodziewać? Czy warto się pchać w taką typową inżynierię mechaniczną? Nie mam kogo zapytać oprócz was mireczki.
Narazie to się po prostu zachłysnąłem współpracą po angielsku i perspektywami rozwoju, może niepotrzebnie bo się zaraz okaże, że to takie tylko mydlenie oczu?
#solidworks #inzynieria #mechanika #modelowanie3d #cad #pracbaza #projektowanie #konstruktor
Jesteś w stanie mi coś napisać po tych dwóch tygodniach? Jak to wygląda, jak wygląda taki zwykły dzień, Czy miales doświadczenie w projektowaniu jako konstruktor i czy ogaraniales solidoworksa?
Muszę trochę wyprostować, jestem po pierwszym etapie rekrutacji wiec jeszcze oferty nie mam ale kazda odpowiedź się przyda bo w przyszłości pewnie nieraz natrafię
źródło: temp_file3580324381888409556
Pobierz