Wpis z mikrobloga

#famemma #famemma Dla mnie to jest szok ilu ludzi interesuje totalnie normicki content od #ojwojtek gdzie gościu sobie jedzie do Azji i już teraz wiadomo, że będzie to turbo nudne. Podróżujący youtuberzy to generalnie turbo nudziarze. A tu ludzie się na #yt napalają, że ktoś będzie sobie zwiedzał jakiś kraj xD I to w czasach gigantycznej konkurencji w dziedzinie rozrywki. Przez Świat na Fazie to jedyny polski program podróżniczy który był w jakiś sposób ciekawy dzięki prowadzącemu. Tak naprawdę to się oglądało dla tej postaci, a podróże były tylko dodatkiem. Zawsze kiedy jest odwrotnie (czyli zawsze) to program staje się a-oglądalnym nudziarstwem. Może jest jakiś fan stypiarza ojwojtka i mi wytłumaczy, z czego się cieszy? Lubicie nudne nijakie programy czy jak?

#podroze #przezswiatnafazie
ZanZani - #famemma #famemma Dla mnie to jest szok ilu ludzi interesuje totalnie normi...

źródło: podroze

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZanZani: robił fajne rzeczy na początku, potem już każdy wiedział że coś jest projektem ojwojtka a teraz po prostu nie ma pomysłów, w-----ł niedawno siano na nierentowny projekt podróżniczy i nazywa to depresją
  • Odpowiedz
@ZanZani: kłamliwy pet. Zero szacunku. Miał być podróżnikiem a wszystkie ruchy były ustawione typowo pod loterię. Czyli do września udawać, że pobije rekord i potem., że nie da rady bla bla cyk losowanko i tyle
  • Odpowiedz
Nie wtopił. Wyszło, że od początku loteria polegała, że on dostał procent czy coś za reklamowanie. Zwykły naganiacz więc nie miał ryzyka, że loteria wypali, bo on był tylko maskotką
  • Odpowiedz