Aktywne Wpisy

pasta_alla_carbonara +238
No i dziś wysyp jak widzę specjaistow od gastronomii, prowadzenia knajpy, aspiracji starszych pań, prania brudnych pieniedzy i cholera wie co jeszcze, bo kobieta zamknęła bar z jedzeniem, bo miała za dużo klientów.
- Nie, często się nie opłaca zatrudnić 2 kolejnych osób na pełny etat, bo nagle wzrosły obroty o kilkadziesiąt procent, zwlaszcza w barze z domowym jedzenieniem, gdzie marża jest robiona tylko na schabowym, a nie na 200% przebitki na alkoholu.
- Nie, często się nie opłaca zatrudnić 2 kolejnych osób na pełny etat, bo nagle wzrosły obroty o kilkadziesiąt procent, zwlaszcza w barze z domowym jedzenieniem, gdzie marża jest robiona tylko na schabowym, a nie na 200% przebitki na alkoholu.

źródło: c124991a67c07cd27a2fefbcc012435123d2245a5dd7aaee6fa73ad9b50f8b69
Pobierz
PanCzapeczka +177
W planie mam zamiennie podciąganie na maszynie i ściąganie drążka z wyciągu górnego ,co można ewentualnie dodać co jeszcze pomoże zwiększyć siłę?
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Ja sam przez zaniedbania kiedy zaczynałem ćwiczyć robiłem po 12-15 powtórzeń, a po kilku latach ledwo kilka.
Potem bawiłem się w gumy, d--y, negatywy c---a to daje. Na maszynie do podciągania w 3 miesiące ogarnąłem temat i bez problemu robię 15p w kilku seriach.
@chojnacc: I take mają być - wymagające i do upadku. U każdego progres będzie wyglądał inaczej, każdy też startuje z innego poziomu. Teraz jeśli jesteś na redukcji, to jest to dodatkowa kłoda pod nogami i dodatkowa trudność w progresowaniu, która jednak ostatecznie się zwróci. Bądź cierpliwy, rób swoje i w końcu dojedziesz!
@Inozythol: szkoda ze twoi starzy gumy nie używali