#nootropy Hejo, lubię Aniracetam z Swiss herbal natomiast szukam czegoś jako uzupełnienie. Szukałem szukałem i znalazłem Pramiracetam który teoretycznie odpowiada tym co potrzebuje i pasuje do ww. Trudno znaleźć u nas gdzieś go w sprzedaży - znalazłem tylko na noweklimaty.pl i to w proszku. Pytanie do Was, testowaliście substancje? Znacie ten sklep? Dobra jakość?
@Pihdit a czemu akurat pramiracetam? Przeciez te wszystkie nootropy maja podobne dzialanie. Jedynie roznia sie oddzialywaniem na poszczegolne neuroprzekazniki. Chyba, ze wlasnie o to ci chodzi xF
@List0pad Tak, z tego co czytałem dowiedziono jego skuteczności w uczeniu się i pamięci długotrwałej. Do tego jest dość mocny z tego co czytam. Zestawienie Aniracetamu który daje delikatnego boosts na skupienie i percepcję tu i teraz z teoretycznymi długofalowymi skutkami mi się podoba :)
Hejo, lubię Aniracetam z Swiss herbal natomiast szukam czegoś jako uzupełnienie.
Szukałem szukałem i znalazłem Pramiracetam który teoretycznie odpowiada tym co potrzebuje i pasuje do ww.
Trudno znaleźć u nas gdzieś go w sprzedaży - znalazłem tylko na noweklimaty.pl i to w proszku.
Pytanie do Was, testowaliście substancje?
Znacie ten sklep? Dobra jakość?
Tak, z tego co czytałem dowiedziono jego skuteczności w uczeniu się i pamięci długotrwałej.
Do tego jest dość mocny z tego co czytam.
Zestawienie Aniracetamu który daje delikatnego boosts na skupienie i percepcję tu i teraz z teoretycznymi długofalowymi skutkami mi się podoba :)
Moze wlasnie on?