Aktywne Wpisy

mirko_anonim +11
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wczoraj moja narzeczona uderzyła mnie pięścią w twarz. Stało się to, gdy wracaliśmy do mieszkania z zakupów. Sytuacja była zupełnie absurdalna – pomachała z daleka do jakiejś osoby, myśląc, że to jej koleżanka z pracy. Okazało się jednak, że to ktoś zupełnie inny. Kiedy zorientowała się w pomyłce, cała się zaczerwieniła ze wstydu. Rzuciłem jakiś komentarz na ten temat, a w odpowiedzi dostałem cios w twarz.
Na szczęście nie
Wczoraj moja narzeczona uderzyła mnie pięścią w twarz. Stało się to, gdy wracaliśmy do mieszkania z zakupów. Sytuacja była zupełnie absurdalna – pomachała z daleka do jakiejś osoby, myśląc, że to jej koleżanka z pracy. Okazało się jednak, że to ktoś zupełnie inny. Kiedy zorientowała się w pomyłce, cała się zaczerwieniła ze wstydu. Rzuciłem jakiś komentarz na ten temat, a w odpowiedzi dostałem cios w twarz.
Na szczęście nie

KonwersatorZabytkow +204
Z okazji tłustego czwartku przypominam ci o------a ekipa odpowiedzialna za "Definitive edition" GTA ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#gta #gtasa #gry #heheszki #tlustyczwartek
#gta #gtasa #gry #heheszki #tlustyczwartek

źródło: 1000004843
Pobierz
Otóż potrzebowałem jakiegoś w miarę zaawansowanego (chodzi o ustawienia renderingu) video editora, który wspiera AMD VCE (nie chciało mi się p-------ć z fest długim renderingiem) do przycinania odcinków #wlatcymoch #wlatcymochone, które wrzucałem dla kilku osób, więc pobrałem i zainstalowałem #vegaspro z #1337x i od tego momentu nie mogę odpalić żadnej gry #riot #rito #riotgames poza oczywiście #legendsofruneterra, które nie jest zabezpieczone #vanguard
Próbowałem już format, dzięki czemu się dowiedziałem, iż to problem z #vegas ale nie mam ochoty robić go drugi raz z rzędu...
#informatyka #problemypierwszegoswiata #problemyit #problemyinformatyczne #pdk #arcane #esport #przegryw
źródło: image
PobierzCo to za szyfr dla chińskiego szpionu?
źródło: image
Pobierzźródło: image
Pobierzźródło: temp_file5480155964757520395
Pobierz