Wpis z mikrobloga

#awanturaokase dla tych którzy jeszcze odwiedzają ten tag po finale - kto byłby w waszym tak zwanym dream teamie? Dla mnie Magdalena i Tomasz - bardzo duża wiedza oraz Artur i Robert - mistrzowie licytacji i też dość konkretna wiedza, obydwoje taktycznie świetni, ale jednak Artur wykazał się aż w 7 odcinkach i dużo częściej baitował bogatsze drużyny w licytacje, w których przejmował duże pule, dlatego kapitanem w mojej drużynie sezonu byłby Artur.
szarotka_gorska - #awanturaokase dla tych którzy jeszcze odwiedzają ten tag po finale...

źródło: obraz_2024-12-02_092325232

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@szarotka_gorska ja bym wymienił w tym składzie Roberta i Magdalenę na Kamilę i Janinę ze skladu, gdzie był Franciszek ( ͡º ͜ʖ͡º) Wciąż utrzymuję, że te dwie panie to były osoby z największą wiedzą w tym sezonie
  • Odpowiedz
@Henrykko: @przyboj9 macie rację, Kamila była mocna. Robert był burakiem, ale dobry taktycznie w licytację, dlatego po namyśle dałabym go do składu rezerwowego, czyli byłby drugi w kolejce do bycia kapitanem po Arturze, ale jednak poza składem. Miał natomiast energię archetypowego wujka z Ameryki, który nikt nie wie czym się zajmuje, więc solidny rezerwowy według mnie.
  • Odpowiedz
@szarotka_gorska: Robert nic nowego - juz 20lat temu byl Burakiem.. - Nie wiem czy wiesz ale w swoim 17odc kiedy Mistrzowie zle odpowiedzieli popisowo wyskoczyl od swojego stolika i zaczal podskakiwac z radoscia mimo ze i tak przegrali z Mistrzami! Po chwili zaczal sie tlumaczyc ale zupelnie bez sensu.. xD
No i pamietny text kolegi do Roberta: "Siadaj w TV jestes. R: To co, Z kamera wsrod zwierzat tez jest
Expik92 - @szarotka_gorska: Robert nic nowego - juz 20lat temu byl Burakiem.. - Nie w...
  • Odpowiedz
@Expik92: kurczę faktycznie, o ile w tej edycji i bez tego co mi podesłałeś uważam, że zachowywał się buracko, ale z perspektywy widza przymykałam oko, bo to taka figura, śmieszny cwaniacki wujek, który po 89 niewytłumaczalnie się wzbogacił, tak w pierwszej edycji pewnie bym go nie znosiła.
  • Odpowiedz