Aktywne Wpisy
hohohohoho +696
czuje dumę człowiek
Pan_Slon +29
Takiego maila dostałem od byłej żony, nie mieszkamy razem od 2 lat, w ostatnim roku nie mam ochoty widzieć tej kobiety, układam sobie życie z kimś innym.
Wyjaśnijcie bo może się mylę ale jakie s------l... trzeba mieć w mózgu, żeby takie coś komuś pisać?
"Czesc,
Byłam z A... u psychologa. Miała narysować rodzine. Narysowała siebie, mnie i W.... Pani zapytala o tate. Odpowiedziała, ze nie chce go narysować i ze nie ma tu dla niego
Wyjaśnijcie bo może się mylę ale jakie s------l... trzeba mieć w mózgu, żeby takie coś komuś pisać?
"Czesc,
Byłam z A... u psychologa. Miała narysować rodzine. Narysowała siebie, mnie i W.... Pani zapytala o tate. Odpowiedziała, ze nie chce go narysować i ze nie ma tu dla niego
Dzień dobry - 2 grudnia 2024, jest to 337 dzień roku.
Imieniny Aurelii, Balbiny, Bibiany, Blanki, Budzisławy, Ludwiny, Pauliny, Sulisława, Sylweriusza, Wiktoryna, Zbyluta - życzymy zdrówka (。◕‿‿◕。)!
Święta, święta: Światowy Dzień Walki z UciskiemMiędzynarodowy Dzień Upamiętniający Zniesienie Niewolnictwa (ONZ) - i po świętach.
Cytat na dziś: W miarę jak sztywnieją arterie, wzrasta skłonność do usztywniania pojęć.
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @iforgotmypass_: @Drake1: @wrednyroman: @KKK1987: @Marinero1: @K00tek: @reyley:
Byłem wczoraj na spacerku w lesie i nawet udało się zgarnąć jednego podgrzybka :P Pierwszy raz w karierze zbierałem grzyby w grudniu :D
Poczatek tygodnia, walczymy! ᕦ(òóˇ)ᕤ
Yerba już przygotowana, można zaczynać ten tydzień. Jak dobrze, że dziś mam jeszcze wolne.
@cybulion Powodzenia i szerokości na trasie! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Miłego poniedziałku, Moi Mili :-)