Wpis z mikrobloga

@wilku88: Tak, to był ciekawy wątek. Marcin zagotował się w obecności Ani gdyż cowboyka powiedziała mu, że dostałby od niej kosza. Przecież ona powiedziała mu tak na złość. To oczywiste jak to że 2 razy 2 równa się 4. Dziwię się Marcinowi, że tak bardzo wziął to siebie skoro poznał tam swoją tż. Ma chlop juz jakies tam doświadczenie życiowe a zachował się jakby był gimnazjalistą. Dał się wkręcić jak
  • Odpowiedz
@wilku88: toksyczne babsztyle. To był jeden z tych momentów, że tamtej autorce chciałem coś odpisać i jak już skończyłem i zacząłem czytać to co napisałem to pomyślałem sobie "a j---c to i tak nie zrozumie" i usunąłem. ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@wilku88: No przecież było widać w programie, że jej zależało i była rozczarowana, że jej nie wybrał. Teraz nawet nie chce się do tego przyznać i próbuje obrócić kota ogonem więc nic dziwnego, że Marcin ją chciał przycisnąć, bo widać, że ona teraz kręciła.
  • Odpowiedz
  • 7
@Aprilwine: Nie o to chodzi, że Marcin wcale się nie zdenerwował, bo to fakt, że go zabolało, sam przecież przyznał. Chodzi o fakt, drogie panie, że siadłyście na gościa i zrobiłyście z niego tego złego, który tylko bronił siebie i swojej partnerki przed nabzdyczoną babą, która miała pretensje z d--y i strzeliła focha.
I waszą uwagę i chęć krytyki wzbudziła ta obrona, a nie przyczyna całej tej sytuacji, która stworzyła
  • Odpowiedz
@wilku88: Ja akurat z niego złego nie robię, bo uważam że Magda powiedziała tak specjalnie (po fakcie zawsze można mówić, że by się kogoś odrzuciło, jak się samemu dostało kopa), natomiast dziwię się Twojej reakcji. Na wykopie codziennie są przykłady, gdzie panowie robią złą z jakiejś babki, uogólniają i ogólnie rzucają się na nią jak wściekłe psy, że to jej wina. Tutaj masz przykład tego samego mechanizmu, tylko w damskim
  • Odpowiedz
@wilku88 oboje dali czadu. Magda, bo widać że ją zżera zawiść i zazdrość i skłamała w zbyt żenujący i widoczny sposób. Jej ex mąż pilot ma pewnie satysfakcję. Marcin, bo zapomniał, że obok jest jego wybranka i do niedoszłej cisnął, że właśnie że by go wybrała i że jest zły i rozczarowany tym, co ona mówi. Ona powinna go Olac i życzyć im szczęścia, on powinien podziękować jej za udział i
  • Odpowiedz