Wpis z mikrobloga

@qwe_: I co tutaj jest takiego złego niby? Przynajmniej mówi wprost i otwarcie na czym mu zależy i jakie ma podejście do tego a nie jak większość zwłaszcza tych dużych inlfu co gadają o miłosci do widza.
  • Odpowiedz
@qwe_: @feel-the-scale Oczywiście, że tak. Macie tutaj 100% racji. Natomiast moim zdaniem +1 jeden, że on to mówi wprost bo przede wszystkim nie udaje kogoś i pokazuje jawnie swoją hipokryzję. Natomiast chodziło mi oto, że jest wielu influ/twórców/osób popularnych ogólnie wręcz gardzących swoimi odbiorcami kiedy wyłącza się kamera a kiedy jest włączona to aby słodko pierdzą.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
on to mówi wprost bo przede wszystkim nie udaje kogoś i pokazuje jawnie swoją hipokryzję.

@Cztero0404: no ale ja nie twierdzę, że on kogoś udaje. Ja twierdzę, że jego zachowanie (promowanie hazardu) jest niemoralne i wieje hipokryzją. Ponadto kłamie twierdząc, że nikt mu nie będzie mówił co ma robić, bo wystarczy, że ktoś odpowiednio zapłaci to zrobi wszystko.

ogólnie wręcz gardzących swoimi odbiorcami kiedy wyłącza się kamera a kiedy jest
  • Odpowiedz
Ponadto kłamie twierdząc, że nikt mu nie będzie mówił co ma robić, bo wystarczy, że ktoś odpowiednio zapłaci to zrobi wszystko.

@qwe_: To akurat było zabawne, bo Takefun to jest osoba która cały czas mówi w ten sposób żeby się zgadzać z Nitrowieśniakiem albo mówi to co wysra wykop jako swoje zdanie + od czasu do czasu mądrości wielkich redpillowców.
  • Odpowiedz