Aktywne Wpisy
Zielonka021124 +625
""Zaledwie 5 proc. pytanych lekarzy zgodziłoby się na kwotę poniżej 30 tys. zł. Aż 20 proc. badanych rozważałoby etat dopiero od 60 tys. zł brutto. Najwięcej lekarzy pomyślałoby o zmianie zatrudnienia przy pensji na poziomie 40-60 tys. zł brutto. Zadeklarowało to 36 proc."
Myślę, że to zamyka temat domniemanych "biednych" lekarzy, jeśli UoP rozważyliby po stawkach dopiero powyżej 100k EUR rocznie, tyle co ich koledzy w Niemczech Szwecji itd. tylko z medianą
Myślę, że to zamyka temat domniemanych "biednych" lekarzy, jeśli UoP rozważyliby po stawkach dopiero powyżej 100k EUR rocznie, tyle co ich koledzy w Niemczech Szwecji itd. tylko z medianą
BArtus +107
#zalesie #patologiazmiasta #epapierosy
Serio ludzie kurzą tego e-peta i wyrzucają za okno jak zwykłego szluga (-_ლ)
Serio ludzie kurzą tego e-peta i wyrzucają za okno jak zwykłego szluga (-_ლ)
Na mieszkanie we #wroclaw mnie nie stać, jedynie tam (╯︵╰,) Duży problem z dojazdami czy jakoś w miarę to idzie?
Jaką miejscówke polecacie mając ~500k na 30-pare metrów chociaż? Pińczyce?
#nieruchomosci
Która z tych wymienionych najlepsza (albo najmniej zła :p)
Ja mieszkam od ponad roku i sobie chwalę. Jest zielono i są wszystkie usługi na miejscu a do tego mam wrażenie, że jest mniejszy ścisk niż np. na krzykach czy na grunwaldzie.
Korki jasne, że są jak to wszędzie we Wrocku ale ma się poprawiać (północa część obwodnicy śródmiejskiej niedługo w budowie będzie).
Obczaj sobie trasę rano i po południu z potencjalnego nowego mieszkania do pracy i zobaczy czy
przy okazji oglądania mieszkań przejdź się po okolicy ocen skomunikowanie z pracą/ centrum
@Czynszojad: xD, przesunęli na najwcześniej 2026
@Czynszojad: nie, nie będzie. Właśnie zmienili koncepcje skrzyżowań i będzie nowy projekt xD
Maślice też są jakieś plany na tramwaj, ale chyba mniej konkretne niż przy Jagodnie, poza tym mają całkiem sporo usług na miejscu i mini-galerie, dojazdy do centrum mocno zakorkowane, poza tym ma taki bardzo małomiasteczkowy vibe
Na Lipie Piotrowskiej jak
@bart40404: Tu sobie upatrzyłem 2 (。◕‿‿◕。)
Edit. A dobra, już widzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@waldemar-w: Zależy gdzie. Jeśli na północy albo Wrocławia to jeszcze da się przeżyć ale jeśli mówimy o centrum, południu czy zachodzie to masakra. Psiak ma tę zaletę, że jest PKP i znam z pierwszej ręki sytuacje, gdzie ludzie po prostu dojeżdżali na stację, wsiadali w pociągi na główny i stamtąd dalej. Oszczędzali z tego co mówili jakieś 20 min minimum.
@bart40404: Plany są bardzo konkretne, od roku przygotowywany jest projekt razem ze zdobyciem wszystkich pozwoleń. Przebudowana będzie cała ulica Maślicka. N-park obecnie jest rozbudowywany i przerabiane jest to cholerne skrzyżowanie obok. Dojazd do Magnolii
Komentarz usunięty przez autora
Co?