#awanturaokase #aok2024odcinki, AoK2024 - Skompletowalem wszystkie nowe odcinki (1-18odc) do pobrania lub uzupelnienia jak ktos chce! :D (Srednia waga plików 500-690mb) Wiem ze na iceyfile macie w lepszej jakosci ale to bardziej dla osób co maja problem z miejscem na dysku. Caly folder nie przekracza 10GB. - Podziekowania za pomoc dla @Vertigo6666 :]
@Expik92: mogę też je skompresować za pomocą handbrake do H265 wersje 1080p i będzie ważyć nawet mniej od twojej 720p najgorszy jest ten pieprzony przeplot z VOD, już lepiej mieć prawdziwe 25klatek niż sztuczne 30
@eSUBA94: Mi to wystarczy w takiej formie jak jest - Wypaśna na Iceyfile, a tutaj ta skromniejsza. Pomyśl predzej nad tymi starymi odcinkami bo w tych co wrzucales to w wielu brakuje 1etapu i jest sam final..
@Expik92: mam wszystkie stare odcinki pobrane kilka lat temu z YT,są całe i kompletne,napiszcie które dokładnie są niekompletne to wrzucę je spakowane na uploadfile.
najgorszy jest ten pieprzony przeplot z VOD, już lepiej mieć prawdziwe 25klatek niż sztuczne 30
Pomyśl predzej nad tymi starymi odcinkami bo w tych co wrzucales to w wielu brakuje 1etapu i jest sam final..
zobaczymy co będzie w następną sobotę