Wpis z mikrobloga

Hej, czy Gran Canaria (południe) w pierwszym tygodniu stycznia będzie ok na wypoczynek?

Jak z pogodą wtedy i temperaturą wody? Trochę popatrzyłem na dane historyczne, ale chcę poznać wasze opinie.

Chcę wylecieć gdzieś do ciepłego miejsca na tydzień i odpocząć, niekoniecznie aktywnie (codziennie) bo bardzo aktywny wypoczynek miałem kilka miesięcy temu. Teraz marzy mi się książka i opalanie na piasku.

Jak z Kalimą?

Polecicie jakieś hotele 4+?

#grancanaria #wyspykanaryjskie #podroze #podrozujzwykopem #teneryfa
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@takiMirek29: xddd
Normalnie życie się toczy, nie wiem kto ludziom do łbów nawkładał takich głupot XD
Jedyne problemy to takie że będzie zakurzone auto i nie widzisz szczytu góry idealnie ostro patrząc z dołu. Ewentualnie odradzałbym w tym momencie suszenie prania na balkonie.
  • Odpowiedz
Tylko jest jedno ale. Ponoć od c---a tam ostatnio brudasów z Afryki, więc polecam się uzbroić w jakąś kosę na dalsze wypady.

@johnblaze12345: nielegalnych imigrantów nie ma praktycznie w ogóle - wszystkich, którzy przypływają transportują na kontynent.
  • Odpowiedz
  • 0
@takiMirek29 aktualnie jest ciepło ale nie upalnie. Trochę wietrznie. Idealnie na krotki rękaw i spodenki. Woda ziemna nie zachęca do kąpania. Bardziej turystyka niż leżenie na plaży. Dodatkowo ma się powoli ochładzac do 20'.
  • Odpowiedz