Aktywne Wpisy
karol-kowalski09 +2636
Potrzebuje pomocy internautow. W jednym z osrodkow zmasakrowali mi zone podczas kolonoskopi. Pomimo ze odmowila badania bo znieczulenie nie dziala nadal to robili na siłę. Tak mocno krzyczala ze pomimo ze umiescili glosnik z muzyka na korytarzu bylo to slychac. Sliowo przerwalem badanie. Zona wyladowala w szpitalu psychiatrycznym po tym badaniu i również na oddziale chirurgicznym z powiklaniami. Nie jest to jedyny przypadek. Zgłosiła się do nas inna pacjentka która nogami broniła
Zielonka021124 +167
Na głównej pojawił się artykuł odnośnie "wypalenia" u zetek. Napiszę jako zetka - poszedłem na studia informatyczne, które w 2018, jak pisałem matury, były powszechnie uważane za najbardziej przyszłościowe bazując na racjonalnych przesłankach. Fast-forward do 2024, wszystko się zmieniło. Rynek jest c-----y, stawki stoją w miejscu mimo inflacji, strach przed AI i outsourcingiem do Indii, o przyszłość, a ja jako chłopak kiedyś lubiący komputery i programowanie czuję się wypalony niepewnością jutra, presją
Za nami ostatni odcinek w tej edycji Awantury o kasę. W związku z tym zapraszam mirki, mirabelki i osoby mirkowskie do podzielenia się swoim zdaniem.
1. Co było dobre w tej edycji Awantury?
2. Co byś zmienił_ w następnej edycji?
3. Wybierz swój dream team z uczestników tej edycji
Do zobaczenia i do wspólnego śmieszkowania przy następnej edycji, oby już na wiosnę.
#awanturaokase
Wg mnie:
1. Na plus to ogólnie to jak Awantura wygląda w nowej wersji - odświeżono pomysł, ale zachowano atmosferę dawnego programu.
Ibisz ciągle wyjada cały granulat odmładzający i ogólnie daje radę (chociaż w jego prowadzeniu programu też można by trochę poprawić, o czym
@KarynkaDragonWielka: można przecież
@KarynkaDragonWielka: A według mnie nie. Zapracowali na przewagę, to mają dzięki niej przywileje. Poza tym nikt nie broni pozostałym drużynom mądrzejszych licytacji.