Co powiecie o takim fordzie focusie mk5 z silnikiem benzynowym 1.5 ecoboost 150km. Jak z awaryjnością takiego samochodu? Koszty części i naprawy to chyba jego atut raczej. Mam 20 letniego gruza i chciałbym w końcu sobie kupić coś nowszego co nie zrujnuje mój budżet. #ford #focus #motoryzacja #samochody #pytaniedoeksperta #pytanie
@daroq3a budżet 55-60k, chce kupić rocznik 2018-2020. @b_oski tak chodzi dokładnie o ten model ale to randomowe zdjęcie z olx a ja w życiu od handlarza bym nie kupił auta tylko od osoby prywatnej.
@Siateczkasrodplazmatyczna tez mialem gruza. Kupilem 1.0 w manualu. Wyposazenie mnie ujeło. Scala przy nim wyglada biednie. Ale silniki VAGi maja lepsze. Mam problem z kultura pracy tego silnika,zapytam w serwisie zeby posprawdzali. Dalem wiecej €€ w kwietniu tego roku niz planujesz za 1.5. Przebieg 33000.
@Siateczkasrodplazmatyczna: pakiet winter, to jak przypuszczam m.in. grzane fotele. Odkąd w nowym autku mam ten bajer, to nie wyobrażam sobie życia bez niego, zwłaszcza teraz w okresie jesienno-zimowym.
@Siateczkasrodplazmatyczna: Moim zdaniem samo auto/model jest w porządku + jest ładne, ale pamiętaj, że to polska. Tutaj często jak coś nie jest z fur deutschland to będzie ciśnięte
@Siateczkasrodplazmatyczna Ogólnie auto mega spoko. Dobrze wykonane wnętrze, fajnie wyposażone i mega dobrze wyciszone jak na ten segment. 1.0 eb fajnie się sprawdza w tej budzie, kulturalnie pracuje i spalanie bajka.
źródło: temp_file2014878452035541739
PobierzWiec pytanie jaki masz budżet?
@b_oski tak chodzi dokładnie o ten model ale to randomowe zdjęcie z olx a ja w życiu od handlarza bym nie kupił auta tylko od osoby prywatnej.
Mam problem z kultura pracy tego silnika,zapytam w serwisie zeby posprawdzali.
Dalem wiecej €€ w kwietniu tego roku niz planujesz za 1.5.
Przebieg 33000.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@Siateczkasrodplazmatyczna: poczytaj o nim zanim zaczniesz o nim myśleć. najlepiej na grupie fb tego modelu. tam będą polecane silniki