Wpis z mikrobloga

@szybki_zuk: potrafisz argumentować, czy teraz w szkole jedyne czego uczy się to pisać xD?

Już nawet kobiety są lepszym rozmówcą w takich tematach od sojaków, a ten argument, który podałem dostałem od kobiety, prawniczki, że celowo wybierają agresywnych mężczyzn żeby bronili je przed "złem tego świata".
Ciekawi mnie, galaretowaty sojowcu, czy z kobietą też tak samo pisałbyś.
  • Odpowiedz
potrafisz argumentować, czy teraz w szkole jedyne czego uczy się to pisać xD?

@abwgd: musiałbyś najpierw sam podać chociaż pół argumentu, tak to nie ma siędo czego odnieść dzieciaczku xD
Przecież trzeba być totalnym swirem, żeby zwalić winę na kobiety bo k---a dobór naturalny xD Już pomijając to, że c---a na ten temat wiesz to co to k---a jakąśKasie czy Grażyne obchodzi, że zaczniesz p-------ć coś o przodkach, usprawiedliwiajac meską p-----c XDDDD
  • Odpowiedz
@Zolty-snieg: to kobiety nie rozumieją. Każdy facet obskoczy rzeczywisty w------l i rzeczywiście ma podstawy do tego by się bać i nie będzie paradował w kapciach czy niewygodnych spodniach sam po mieście tylko ubierze wygodne ubrania by w razie w móc uciec czy się bronić.
A baby? Sukienki, szpileczki, torebunie - czy tak zachowuje się osoba która ma podstawy do obaw?
Strach kobiet to jedna wielka masowa paranoja, nigdy nie zdarzyło
  • Odpowiedz