Wpis z mikrobloga

• 7
@Jariii: ojoj a nie widziałeś jak pijany Rafałek się wykłócał z DJem? To słabo doinformowany jesteś. I mnie to szczerze mówiąc nie obchodzi, bo każdy ma prawo się napić, ale skoro robisz już z jednej akcji Mentzena taką aferę to jesteś hipokrytą jeżeli nie robisz afery z akcji Trzaskowskiego :)

Masz i obejrz sobie. Tymczasem Mentzen tylko sie napił i nie robił nikomu problemów :)
https://www.youtube.com/watch?v=4ZRThnrIqqY
michkoPLX - @Jariii: ojoj a nie widziałeś jak pijany Rafałek się wykłócał z DJem? To ...
  • Odpowiedz
  • 2
@Jariii: nie płacz a---------e, bo ktoś ci idola obraził xDD wstawiłem ci filmik jak pijany Rafałek się awanturuje, a ty mi coś tu jęczysz, że Mentzen się gdzieś napił na swoim własnym evencie? Nie umiesz czytać bałwanku? Dopóki ktoś sie nie awanturuje po alkoholu to mam to gdzieś. Śmieszne, że taki przegryw z wykopu co nie osiąnął nawet 1% tego co Mentzen wyzywa go od meneli xDD
  • Odpowiedz
@michkoPLX: Rafałka też wyprowadzali przed dziennikarzami? Raz się n-----ć każdy może. Natomiast Mentzen jest n------y cały czas. Zrób fikołka xD Takie kity mogą imponować 15-latkom, ale nie mi. Mam już 48 lat, jak patrzę na wasze kłamstwa to, aż mnie brzydzicie.
  • Odpowiedz
  • 1
@van-der-staas: no śmiało, napisz dlaczego. Póki co każdy tu na wykopie płacze o "prorosyjskość" a nikt jeszcze nie napisał o co mu chodzi. Dobrze wiesz, że Konfa nie jest prorosyjska tylko po prostu nie lubi Ukraińców
  • Odpowiedz