Wpis z mikrobloga

@Marko72sos: Ja sobie wrzuciłem gpsa do roweru bo szkoda, żeby z------i, jakbym miał tak drogie auto to pewnie bym dwa wrzucił, w razie jakby się jeden z----ł xd
  • Odpowiedz
@Massiv to nic nie da. Wiekszość aut teraz ma juz apke i sledzenie. Zlodzieje jak wiedza co robia to pierwsze co to odpalaja urządzenie zakłócające gps
  • Odpowiedz
  • 6
Nie wiem czy złodzieje byliby na tyle głupi ale mieszkamy na takim dosyć mocnym zadupiu wystarczy sprawdzić Logi telefonów Bo jedyne możliwe poza naszymi musiałoby być złodziei lub sąsiadów obok
  • Odpowiedz
@Marko72sos: GPS + Can i masz lekkie spanie. No ale coz - po fakcie oby sie znalazl. Na dniach odzyskano Jeepa SRT z lekkimi uszkodzeniami w srodku, zabezpieczen nigdy malo. Mam SRT i jak czasem widze ze w tygodniu potrafia 4-5 zniknac to szkoda gadac. Mi probowali juz raz z-----c i skonczylo sie tylko na radarze - a widze ze tez radar masz to pewnie przez niego odpalalili i elo.
  • Odpowiedz
czy to naprawdę ma znaczenie a dwa że w dzisiejszych czasach możesz zostawić sobie blachę nawet z Gdańska

@Marko72sos: Ogromne. Jesli jestes z dabrowy to tam plusa, a na sosnowiecka rase to moge napluc jedynie . Takie znaczenie
  • Odpowiedz
Szukałbym na allegro, z keywordem "ćwiartka". Opcje są niestety dwie: już pocięty, albo za wschodnią granicą....

Powodzenia, mam nadzieję, że się jednak znajdzie.
  • Odpowiedz