Wpis z mikrobloga

Tak sobie odpaliłem przypadkowo jakiś stary wywiad z Leszkiem Millerem i usłyszałem że fakt dodał jakąś skandaliczną rzecz na temat tragicznej śmierci jego syna.
Zastanawiałem się co takiego mogli napisać i jak to zobaczyłem to powiem wam że czegoś takiego się nie spodziewałem.
#polityka #lewica
alejaktotakto - Tak sobie odpaliłem przypadkowo jakiś stary wywiad z Leszkiem Millere...

źródło: temp_file4897610200536149138

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alejaktotakto: skoro mamy festiwal okładek brukowców to nie mogło zabraknąć tego. Jastrzębowski potem tłumaczył, że chodziło mu o pokazanie kim ona jest, a nie zarabianiu na sensacji, ale to każdy może ocenić sam.
19karol90 - @alejaktotakto: skoro mamy festiwal okładek brukowców to nie mogło zabrak...

źródło: se

Pobierz
  • Odpowiedz
@alejaktotakto fajnie się czyta jak nastolatki odkrywają najnowszą historię. Późniejsze czasy też są ciekawe, polecam poczytać o przełomie latach 80/90, zimniej wojnie oraz drugiej wojnie światowej. Wszystkiego dobrego młody.
  • Odpowiedz
fajnie się czyta jak nastolatki odkrywają najnowszą historię. Późniejsze czasy też są ciekawe, polecam poczytać o przełomie latach 80/90, zimniej wojnie oraz drugiej wojnie światowej. Wszystkiego dobrego młody.

@Fichtner: nie bardzo rozumiem. Jakiś nagłówek faktu to podstawowa wiedza historyczna? Ja też go nie znałem
  • Odpowiedz