Aktywne Wpisy
henk +975
jak już wcześniej wspominałem, jedziemy sobie na wycieczkę ze starą, między innymi na Antarktydę. Statek rusza za kilka godzin. W związku z tym symboliczne #rozdajo
Spośród pulsujących wylosuję dwie osoby. Jednej wyślę magnes na lodówkę, a drugiej nadam pocztówkę z bazy na Antarktydzie.
plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę
losowanie
Spośród pulsujących wylosuję dwie osoby. Jednej wyślę magnes na lodówkę, a drugiej nadam pocztówkę z bazy na Antarktydzie.
plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę
losowanie
Deathblow +216
@mariusz-madejczyk: to nawet nie elektorat, tylko działacze partii z mniejszych miejscowości + koła Gazety Polskiej Sakiewicza xD
No chyba że z jakiegoś powodu sądzisz, że wyborcy PiSu to bezrozumna masa sterowna przez partyjną propagandę, a wyborcy PO (czy ogólnie ówczesnej opozycji) to sami świadomi obywatele, którzy po głębokich przemyśleniach poszli walczyć o to by nieznajome im osoby mogły przeprowadzić aborcję. Obawiam się, że możesz tak uważać ale wtedy chyba mamy
@mariusz-madejczyk: typowy pis.
Najwięcej mają do powiedzenia na tematy, które ich nie dotyczą lub nie mają wpływu.
Pisior wejdzie w spór z własnymi dziećmi na które narzeka, że go rzadko odwiedzają jednocześnie przez całą wizytę mówiąc im, że dobry pis dał, a złe po kradnie.
No ale mówisz że ciąża czy dziecko nie dotyczy mężczyzn?
Co do starszych, jeśli jest ich jakaś część to ok, mogą być "zainteresowani", ale jeśli stanowią większość czy to w przypadku aborcji, poboru czy edukacji, to jest problem
Komentarz usunięty przez autora