Wpis z mikrobloga

• 2
@uuujeeeedzwoniiiii ciężko z tym mikrofonem może być. Do głowy mi przychodzą dwa modele warte posłuchania w jakimś sklepie: Audiotechnika m50xbt (mikrofon jest na kablu, odpinany) albo sennheiser momentum 4 (majk w sluchawce wbudowany + anc + odpinany kabel). Pierwsze mam 4 lata, drugie z opinii tylko słyszałem ze nieźle nawet.
  • Odpowiedz
@dthprf patrzylem tez na pc38x ale sa polotwarte oraz u nas ciezko dostac, narazie takim budget killerem wydaja sie toron 531, dzwiek, wygoda i mikrofon jest bardzo dobry.
Jak juz mam wiekszy budzet to chcialem cos lepszego ale taki szajs na tym rynku jest ze nie mozna sie dokopac do czegos sensownego.
Wiem ze najlepiej by bylo kupic osobny mikrofon ale jednak zawsze zajmuje to miejsce i denerwowaloby mnie jakby cos
  • Odpowiedz
  • 0
@uuujeeeedzwoniiiii rozumiem gdzie leży twój problem doskonale, been there. Dlatego mam te ath ( ͡º ͜ʖ͡º)

U mnie stanęło w końcu na majku zewnętrznym, tyle że zamontowałem go na ramieniu takim studyjnym za monitorem, tak że zwisa sobie ponad monitorem, a jak go nie potrzebuje to składam to ramie i nie razi w oczy.
  • Odpowiedz