Aktywne Wpisy

lecho182 +226
Zalogowałem do PPK by zobaczyć ile ma tam wirtualnych pieniędzy, które "rząd może mi w każdej chwili zabrać"
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego
Okazuje się, że przez to, że nie posłuchałem specjalistów z wypoku oraz twittera, to przez 4 lata nic nierobienia, nazbiera się z tego zauważalna kwota. A pomyśleć, że mogłem nie być leniwy, złożyć specjalne oświadczanie i "oszczędzić" te 18k na wpłatach.
Nie wiem jakim pacanem trzeba było być, by nie zapisać się do tego

źródło: image
Pobierz
saintie +11
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Glownie do gier, troche do muzyki.
Budżet max 800zl.
Nie jestem fanem żadnych gamingowych marek typu razer, steelseries, hyperx :/
#pcmasterrace #sluchawki #pc #audio #headset
tez omijaj
Jak juz mam wiekszy budzet to chcialem cos lepszego ale taki szajs na tym rynku jest ze nie mozna sie dokopac do czegos sensownego.
Wiem ze najlepiej by bylo kupic osobny mikrofon ale jednak zawsze zajmuje to miejsce i denerwowaloby mnie jakby cos
U mnie stanęło w końcu na majku zewnętrznym, tyle że zamontowałem go na ramieniu takim studyjnym za monitorem, tak że zwisa sobie ponad monitorem, a jak go nie potrzebuje to składam to ramie i nie razi w oczy.