Aktywne Wpisy
Soczi +353
#policja #stopcham #polscykierowcy
Sytuacja z wczoraj. Przechodzę przez pasy, zauważam tak zaparkowane auto, centralnie na pasach. Akurat przejeżdża policja to zatrzymałem radiowóz i pytam pana i pani policjant "czy można tak zaparkować samochód?". I tu się powoli zaczyna karuzela. "Które? Jak zaparkowane?", no te tutaj, centralnie na pasach i pokazuję palcem. Swoją drogą oddalone jest o 6 m od nich. W odpowiedzi usłyszałem, że no "raczej"
Sytuacja z wczoraj. Przechodzę przez pasy, zauważam tak zaparkowane auto, centralnie na pasach. Akurat przejeżdża policja to zatrzymałem radiowóz i pytam pana i pani policjant "czy można tak zaparkować samochód?". I tu się powoli zaczyna karuzela. "Które? Jak zaparkowane?", no te tutaj, centralnie na pasach i pokazuję palcem. Swoją drogą oddalone jest o 6 m od nich. W odpowiedzi usłyszałem, że no "raczej"
Neheli +83
Obrzydzono tak macierzyństwo, że 22 -letnia kobieta postrzega, to jako niszczenie sobie życia, w 1990 to był średni wiek posiadania dziecka. #demografia #psychologia #logikarozowychpaskow #pracbaza #zwiazki
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zapewne będą jakieś poziomy więc proponuję by co level było losowowanie broni lub losowanie ulepszeń za punkty które się zdobyło tak jak to jest w grze pickle pete. Nie mówię żeby to kopiować tylko warto by było wprowadzić taki system żeby gra nie była powtarzalna. Za każdym rozpoczęciem gry byłyby inne ulepszenia więc rozgrywka by się różniła.