Wpis z mikrobloga

@MistrzKowalski: Mnie kiedyś majster powiedział w pracy, że jak przekroczę 30stkę, to zobaczę, co to wehikuł czasu i jak to s-------a. Miał rację, to już po 30stce się zaczyna, że gubisz nie dni, nie tygodnie, gubisz LATA.
  • Odpowiedz
<30 robiliście rzeczy ekscytujące, studia, imprezy, etc. Więc mózg spowalniał. Jak robicie rzeczy monotonne, typu praca/spanie/praca/spanie, zwłaszcza przy komputerze to mózg to przyspiesza.

@SubsaharyjskaAlpaka: Zią, nie byłem nigdy na studiach, na uczelni byłem się wyszczać po browarach na juwenaliach. Jestem Spawaczem i robię różne, dziwne rzeczy zawodowo xD Zdecydowanie nie przy komputerze xD

mając 30 lat, nie studiowałem, tylko pracowałem i zajmowałem się rodzina, domem i dziećmi ( ͡°
  • Odpowiedz
Robisz coś dla siebie, w stylu rozwijania pasji, czy realizacji marzeń na które wcześniej nie miałeś czasu?

@Zielony34: od 50 lat po zastrzyku dużej gotówki tak jak napisałem, przeszedłem na własną emeryturę (żona też), firmę oddałem synowi i razem z żoną podróżujemy kamperem po świecie (w tym roku pojechaliśmy do Portugalii) wcześniej nie miałem kasy na takie wojaże i czasu, a to nam obojgu zajebiście się podoba.
  • Odpowiedz
@MistrzKowalski: A to jestem spokojny i dobrze to się czyta. Pytałem, bo mamy bardzo wielu facetów dotkniętych depresją, szczególnie po przekroczeniu pewnego wieku. Lepiej zapytać czasem głupio, niż olać temat. Powodzenia, pozytywnych przygód i dobrych doświadczeń życzę!
  • Odpowiedz
Jak przyśpieszacz akcji w grze ekonomicznej. Zaczynasz to stopujesz zegar żeby zużycie materiałów na potrzeby miasta nie blokowało rozbudowy. Jak wszystko poustawiasz dajesz mnożnik x32.
Mieć coś swojego małego. Mały wyrwany światu skrawek czasu. Szufladę z narzędziami, doniczki na balkonie, stary motocykl do remontu, kilka drzewek cytrusowych na parapecie czy miłą Panią w sklepie, z którą można pogadać o wszystkim. Cokolwiek, czemu poświęcicie codziennie, pół godziny wyrwanego życiu czasu i stworzy chwile,
  • Odpowiedz
@JanuszSebaBach: człowieku ty masz problem z napisaniem jasno i składnie 5 zdań i wychodzą ci z tego debilizmu. Twój wpis wygląda, jak by go pisał 18-letni gówniarz. A jak byś przeczytał mój wpis jeden wyżej nad pierwszym twoim, to w ogóle byś nie pisał tych głupot.
  • Odpowiedz