Aktywne Wpisy

Gdzie się podziały grube niskie puszki? Wszystko jest teraz w wąskich wysokich.
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
#pytaniedoeksperta #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
źródło: obraz
Pobierz
MarX7 +2
Liga Konferencji=Puchar Intertoto. My jako Polska tym się jaramy xD
#mecz
#mecz

@SubsaharyjskaAlpaka: no to ciekawe, bo ja tego od 7 lat nie robię, a mając 30 lat, nie studiowałem, tylko pracowałem i zajmowałem się rodzina, domem i dziećmi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SubsaharyjskaAlpaka: Zią, nie byłem nigdy na studiach, na uczelni byłem się wyszczać po browarach na juwenaliach. Jestem Spawaczem i robię różne, dziwne rzeczy zawodowo xD Zdecydowanie nie przy komputerze xD
@SubsaharyjskaAlpaka: wiec jak zwykle jeden naukowiec napisze tak inny nie a ja wiem jak wyglądało moje życie w wieku 30 lat i absolutnie sie nie zgadza z tym co ty napisałeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Zielony34: od 50 lat po zastrzyku dużej gotówki tak jak napisałem, przeszedłem na własną emeryturę (żona też), firmę oddałem synowi i razem z żoną podróżujemy kamperem po świecie (w tym roku pojechaliśmy do Portugalii) wcześniej nie miałem kasy na takie wojaże i czasu, a to nam obojgu zajebiście się podoba.
Mieć coś swojego małego. Mały wyrwany światu skrawek czasu. Szufladę z narzędziami, doniczki na balkonie, stary motocykl do remontu, kilka drzewek cytrusowych na parapecie czy miłą Panią w sklepie, z którą można pogadać o wszystkim. Cokolwiek, czemu poświęcicie codziennie, pół godziny wyrwanego życiu czasu i stworzy chwile,
źródło: 89776097_205436664064914_8296696996945723392_n
Pobierz