Aktywne Wpisy
GlenGlen12 +328
Pracuję w biurze obok kołchozu, zajmuje się tam rozliczeniami i fakturowaniem dokumentów od klientów - ogólnie tym podobnym gównem.
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie
Dziennie do biura przychodzi około 5 kierowców/magazynierów którzy przynoszą konkretny pakiet dokumentów zebranych z całego dnia, co istotne w tej opowieści siedzę w tym biurze z bardzo zadbaną 35-kobietą, matką 2 małych dzieci, która ma dobrze ustawionego faceta, no i to co już się odsłuchałem od robotników w jej kierunku to przechodzi ludzkie pojęcie
mirko_anonim +325
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witajcie.
Dziś świętuje swoje 41 urodziny, konto usunąłem jakiś czas temu, a chciałem napisać kilka zdań, dlatego z anonima.
Dziś po pracy około 14:45 zabieram z domu córkę 10 lat, która sama wraca po szkole, bo ma tak blisko, że nawet przez jezdnię nie musi przechodzić. Idziemy razem na piechotę po żonę, która kończy o 15:00 i dalej do restauracji, gdzie dołączy do nas jeszcze syn, który kończy też o
Witajcie.
Dziś świętuje swoje 41 urodziny, konto usunąłem jakiś czas temu, a chciałem napisać kilka zdań, dlatego z anonima.
Dziś po pracy około 14:45 zabieram z domu córkę 10 lat, która sama wraca po szkole, bo ma tak blisko, że nawet przez jezdnię nie musi przechodzić. Idziemy razem na piechotę po żonę, która kończy o 15:00 i dalej do restauracji, gdzie dołączy do nas jeszcze syn, który kończy też o
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker2 #stalker #starfield #bethesda #gry
Starfield to najmniej zbugowana na premierę gra Bethesdy w historii a także według graczy najgorsza. I gdzie tu doszukiwać się logiki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@EissIckedouw: robiłem ją dosłownie z godzinę temu i tak średnio bym powiedział. Tzn. za drugim razem udało się dokumenty ukraść zanim został podniesiony alarm, ale jak wychodziłem to wszyscy się pobudzili, mimo że cały czas się skradałem z wyłączoną latarką (choć nie wiem czy ma ona jakikolwiek wpływ, bo wskaźnik widoczności przy włączonej też jest na
Ten co był w Wiedzminie był swietny, czasem odpalałam samego Wieśka po to zeby tylko o----ć jakichs nygusów z kart albo kasy - miałam cała talie zebraną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@brazowooka_eS: ano, mieliśmy wszystko, karty które wszyscy twierdzili że są za mocne ale twórcy twierdzili że nie i itak je wydawali (a zaraz potem je nerfili bo ummm nie przewidzieliśmy tego), wydawanie całej kampanii dla pojedynczego gracza bez ŻADNEGO marketingu że wszyscy byli zdziwieni że coś wyszło, demaskację gościa który prowadził bloga poświęconego Gwintowi a ze swojego prywatnego multikonta