Aktywne Wpisy

HardWax +14

źródło: main_16_relaks_na_pla_y
Pobierz
Widur +3
Zrobiłem sobie 3 miesięczną przerwę od siłowni z powodu urazu kręgosłupa i roczne efekty pracy poszły się yebać jak krew w piach. Skąd Wy bierzecie motywację? Przecież jakaś choroba, niedyspozycja, cokolwiek przez co trzeba mieć przerwę w treningach i w szybkim czasie wracamy do punktu wyjściowego. Słabe to jest.
#silownia #mikrokoksy
#silownia #mikrokoksy
Zamiast wydawać fortunę na "psie SPA" czy inne bzdury, może warto pomyśleć o czymś bardziej sensownym? Pomoc ludziom w potrzebie? Adopcja dziecka? Mam wrażenie, że dla niektórych pies czy kot to po prostu łatwiejsza wersja dziecka, bo nie trzeba go wychowywać i znosić trudnych pytań.
#zwierzeta #bambinizm #dzieci
teraz "synek" całymi dniami siedzi na polu i łapie myszy, a nocuje w garażu :D
Chcą kase wydać to dobrze, ktoś na tym zarobi i się gospodarka kręci.
https://www.money.pl/gospodarka/podwaliny-systemu-emerytalnego-przestaly-dzialac-zwiazac-z-liczba-dzieci-opinia-7097859517573696a.html
Zamiast wydawać fortunę na "auto SPA" czy inne bzdury, może warto pomyśleć o czymś bardziej sensownym? Pomoc ludziom w potrzebie? Adopcja psa? Mam wrażenie, że dla niektórych auto czy motocykl to po prostu łatwiejsza wersja kota lub
Żeby publiczność robiła klip klap rączkami
Nikt
Dla mnie to sekta samo adoracji , że kadzy te zwierzątka ma tylko na pokaz a jak kamera gaśnie to miłość znika
Poprostu rzygam fałszem
To w takim razie zwierzę ma jeszcze gorzej bo jak będzie mu się działa krzywda u takiej skrzywionej osoby to nic nie powie
To nie instynkt tylko budowanie fałszywej persony na fałszywej dobroci , prawdziwe uczucia nie potrzebują aparatu obok ani obnoszenia się , pamiętaj że Hitler też udawał że kocha pieski do zdjęć a za kulisami je dyscyplinował biciem