Aktywne Wpisy
Mirkos2127 +48
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
adajpanspokoj320 +43
Jak myślicie, s--s bez p----------y z masażystka hotelowa w Tanzanii za 100$ to dobry pomysł, czy jednak źle zrobiłem?
#divyzwykopem #kiciochpyta #podroze
#divyzwykopem #kiciochpyta #podroze

źródło: temp_file1985486513310275420
Pobierz
Chlop 27 lat. Powiedzcie co wybrać w sytuacji braku partnerki, kiedy mieszkam w powiatowym z praktycznie zerową szansą na poznanie kogoś tutaj:
1. Dalsze mieszkanie z rodzicami. Umowa na stałe, super atmosfera w pracy, aktualne zarobki 6900zl netto miesięcznie. Średnie miesięczne wydatki ~1500zl (ubrania, jedzenie, abonamenty, dokładanie się do rodziców) i jeszcze przez pół roku comiesięczna spłata raty w wysokości 350zl. To co zostaje odkładam na wkład własny do mieszkania w tym mieście
2. Szukać pracy w wojewódzkim (60km od mojego miasteczka). Brak pewności, że znajdę tam tak dobrą robotę jak w powiatowym. Wynajmować z czynszem za jakieś pewnie +-2000zl, wydatki miesięczne ~1500zl i tam sobie próbować układać życie i odkładać na mieszkanie
3. Tak jak w punkcie pierwszym, tylko za uzbieraną kasę kupić mieszkanie w wojewódzkim i dopiero wtedy się tam przeprowadzić
Pracuje dopiero od roku. Kwota zaoszczędzona do tej pory to ok 40000zl
Czuję, że jak kupię mieszkanie w powiatowym, to już będzie oficjalnie it’s over w kwestii związkowej
#zwiazki #pracbaza #nieruchomosci #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: Mówisz o pokoju, tak?
Zdecydowanie opcja nr 3.
Nawet zarabiając 10-15k netto to w powiatowym może być ciężko o kobietę, coś o tym wiem ¯_(ツ)_/¯
Też nie powiedziałeś czy Twoje powiatowe to miasta 30k mieszkańców czy takie Tychy Wałbrzych xd