Aktywne Wpisy

Moseva +346

PfefferWerfer +378
#gdansk #nieruchomosci
Czy to pożar inwestycyjny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Gdańsku właśnie pali się objęty ochroną konserwatorską budynek przy linii tramwajowej jakieś 10 minut od starówki, tuż obok linii kolejowej z potencjalnym połączeniem SKM
Czy to pożar inwestycyjny? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W Gdańsku właśnie pali się objęty ochroną konserwatorską budynek przy linii tramwajowej jakieś 10 minut od starówki, tuż obok linii kolejowej z potencjalnym połączeniem SKM

źródło: 3940026-Pozar-hali-na-Przerobce-RAPORT__c_208_85_1673_1062__kr
Pobierz
#polityka
źródło: 1000010311
Pobierz@Dawul: analogia byłaby taka, że finalnie na tej umowie nie złożyłeś podpisu. 2/10, bo odpisałem.
@smutny_przerebel
rozumiem, że rozważanie studiów = zapisanie się na studia?
@Dawul: już na podstawie tego cytatu dowiadujemy się, że nie mamy do czynienia z najostrzejszym ołówkiem w piórniku.
Ps. Jako partia niestety nie dali rady. Jako marszałek, robi z tymi poprancami eleganckie show na swoją korzyść i niech tak zostanie.
Twoim zdaniem rozważanie studiów = złożenie wniosku o studiowanie i zostanie studentem uczelni xD.
Sam
Podczas rekrutacji na studia składasz papiery z twoimi wynikami itp. Jak się dostaniesz, to składasz resztę papierów, uiszczasz opłatę za studia. Podpisujesz umowę z uczelnią i dopiero wtedy stajesz się studentem. I do najbliższej sesji nim będziesz, niezależnie od tego, czy kiedykolwiek się pojawisz na zajęciach.
Generalnie problem byłby, gdyby się okazało, że ktoś, kto
@Dawul: A był? Na jakiej podstawie wnosisz? Bo z tego, co mówi, to właśnie złożył papiery, ale nigdy studiów nie podjął, nie zapłacił za nie, nie był na żadnych zajęciach, ani nie zaliczał egzaminów.
Wpisanie na listę, odebranie legitymacji i indeksu nie jest równe z studiowaniem. Tym bardziej, że Holownia zawsze podkreślał że ma średnie wykształcenie.
Ty za to próbujesz od paru dni tworzyć alternatywna rzeczywistość.
Ja rozważałem studiowanie np psychologii. Zdałem, dostałem się baa nawet pierwszą sesję przeszedłem. Potem olałem temat, więcej mnie tam nie widzieli. Po latach mogę powiedzieć - rozważałem studiowanie