Aktywne Wpisy

Graner +22

FukaLata +14
#hotelparadise Mirki i Mirabelki, jakie są Wasze ulubione cytaty tego sezonu? Mój to zdecydowanie złota myśl wysepleniona przez Debiliana do Madzi:
"Ze stucno dupo cy ty mozes ćwicyc dupe?"
"Ze stucno dupo cy ty mozes ćwicyc dupe?"

Spojrzenie jest mocno z punktu widzenia fizyki, ale wydaje mi się, że warto to zobaczyć, jeśli ktoś interesuje się motoryzacją.
Link do znaleziska jeśli ktoś zechciałby wykopać
https://wykop.pl/link/7599409/silnik-spalinowy-jest-silnikiem-cieplnym
Kiedyś wrzucałem bardzo podobny film, jednak cały czas uczę się montowania i nagrywania. O ile więc merytorycznie wszystko było w porządku, to sama jakość była zbyt słaba. Obecnie jest znacznie lepiej, ale wciąż długa droga przede mną, więc proszę o trochę wyrozumiałości
#motoryzacja #gruparatowaniapoziomu #tworczoscwlasna #nauka #ciekawostki #technologia
Silnik spalinowy jest silnikiem cieplnym...
Baterie to osobny temat. Ta technologia kuleje jeszcze rownie mocno co "czyste diesle". XD
Ale:
Idac Twoim tokiem myslenia: Ile ropy musisz spalic zeby ja porozwozic na stacje i wtloczyc do baku?
@Niedobry Ty się dobrze czujesz?
Nie ma, bo nie bedzie!
Widzisz, dla Ciebie to "zloto filmik".
Dla mnie to jest jakis film o UFO teraz i "Swietych grallach" i teorii jak "wormhole". (Ta ostatnia jest nawet bardziej prawdopodobna.) Hihi.
@Mc_Gnoyek: ciekawe co by powiedzieli na wykładzie Alana Turinga w roku 1936 gdzie przedstawił abstrakcyjny model urządzenia służącego do wykonywania algorytmów. (kąkuter xD)
W ogóle praca naukowców w NASA to jest iks de, przecież takich silników nie ma, żeby nawet dolecieć do najbliższej
Wskakujesz na czarno premium, każdemu innemu też to radzę zrobić.
Uff ale mnie ominie dyskutowaniem z tuzem intelektu i doktorem ACR. Hihi
Poduszke za 50 pln... XD Chyba goral z samiuskich Tater
źródło: 1000016644
PobierzTo nie jest polemika o tym czy coś jest dobre czy złe. Te zjawiska po prostu są, udokumentowane już dziesiątki a może i setki lat temu.
A ja zapytalem go o wnioski z tej proby podjecia sie tego tematu.
O co wam chodzi? Swiete diesle zostana jeszcze z nami dluugo.
Mozna. Trzeba jak widac...
No właśnie nie mogę, brakuje mi zdolności kognitywnych do pełnego zrozumienia co się dzieje. Biorę to samozaoranie na klatę
A ja tylko wysmialem czesc tego filmiku.
Bo mam do tego prawo. ¯\(ツ)/¯