Wpis z mikrobloga

Ja uwielbiałem tesco ale właśnie chyba przez te 24h upadli bo koszty funkcjonowania pewnie były mega duże, ale te ich produkty marki DIT (dobre i tanie XD) były spoko nie które, jakieś soki i napoje były dosłownie 4x tańszę od hortexów i wcale nie były gorsze, na tamte czasy był to idealny sklep dla dzieciaka czekolady czipsy po 1zł xD dla menela tez piwko za 1zł jakieś strong xD
  • Odpowiedz
  • 217
@moj_wykopowy_login: no wiadomo, jak polaczek nie przepłaci x razy za to samo w jakimś badziewnym delikatesie ze zleżałym towarem, to jest biedny xD
Każdy się zaopatruje w dyskontach, bo są wygodne.
  • Odpowiedz
@Tomek3322: Brakuje mi zakupów o 3 w nocy, tylko Ty, 2 pijaczków, 1 sebix i 2 śpiące kasjerki. Brak muzyki, migoczące lampy, puste alejki, k----w nawet z fajką chodziłem i wszyscy mieli to w dupie xD Oleje/płyny samochodowe obok pieczywa to było to!
  • Odpowiedz
@tellet: dyskonty nie sa wygodne tylko tanie. Dobre miejsce do kupienia masówki typu olej kujawski, tyskie czy masło bo to ten sam produkt tylko taniej.

Nie wypbrazam sobie nie uzupełnienia zakupow w delikatesach. U mnie w miescie jest taki duży market wielkosci 2-3 biedronek pod szyldem delikatesow. Mieso, owoce, wedliny, salatki top top. Np chce kupic buraczki do obiadu to zjadliwych w lidlu ani biedronce nie znajde. Tam jest kilkanascie
  • Odpowiedz
@Tomek3322 ale w sumie to zawinęli się po brexicie tak?
Bo przecież ludzie tak chętnie tam kupowali( przynajmniej już któryś wpis o tym widzę na wykopie jaka szkoda, że padło), że zyski były spore i opinie klientów pozytywne.
  • Odpowiedz
@ZwyklyRoman

dla menela tez piwko za 1zł jakieś strong xD

W promocji było za 99 gr, a normalnie chyba 1,49 zł albo 1,29 zł. P--o marki "p--o". Siki z popłuczynami. Nie żadne "strong", jedynie 4% alkoholu. Produkowane przez Van Pur.
tomilipin - @ZwyklyRoman
 dla menela tez piwko za 1zł jakieś strong xD
W promocji był...

źródło: fetch

Pobierz
  • Odpowiedz
@tomilipin: było tam też p--o w plastikowej butelce - Rastiger. To miało bodajże 7%, kosztowało około 3zł za litr i w smaku było 4/10 czyli w tej cenie i mocy wchodziło jak złoto xd
  • Odpowiedz