Wpis z mikrobloga

• 0
@Kamilbednarz ogolnie sytuacja jest z przed roku. Jestesmy juz w trakcie rozwodu. Tylko ostatnio mam za wiele eolnego czasu i nad tym rozmyslam. I chciałem sprawdzic czy ktos byl w podobnej sytuacji. Jak zareagowal co zrobil. Wszystko bylo nagrane. Wlacznie z nowym telefonem ktory jej podarowalem jak sie dowiedzialem by wyciagnac wiecej informacji. Mial wgrany specjalny software ktory pozwalal mi na przechwytywanie wszystkiego.
  • Odpowiedz
  • 0
Po tym jak jej powoedzialem ze wiem. Udawala ze to nic takiego itp. itd. (ape dalej mieli kontakt)potem powiedzialem ze wiem wszystko o nim i ze wiem ze dalej maja kontakt to zaryczana ze nie wie co robic. Potem znow mieli kontakt. Az do kwietnia gdzie stwierdzila ze chce sprobowac wszystko naprawic. (Naprawiala 3 dni potem znow zaczela kontakt z tym osobnikiem) Wiec kazalem w---------ć jak na fana Tworczosci Walaszka i uzytkownika
  • Odpowiedz
co byscie zrobili gdybyscie dowiedzieli sie ze wasza zona zdradza was przez internet. :D

@Killer1994: to już nie jest Twoja żona, zdrada to zdrada.
Zacznij się przygotowywać do rozwodu, jak się nie uda wyprostować małżeństwa, to zaoszczędzisz sobie kupę nerwów i pieniędzy.
  • Odpowiedz
rozwod na chwile obecna (nie liczac kosztow tlumaczen i stenogramy nagran ktory tez zrobilem) to +/- 7k :/ tanio nie jest, dobrze tez nie :D

@Killer1994: panie, jeśli to będą jedyne koszta jakie poniesiesz, to zazdro, bo to rozwód praktycznie za darmo.

yslalem tez nad tym zeby go ukarac jakos tak profilaktycznie. Ale chyba sobie odpuszczę
  • Odpowiedz
  • 0
@Bestia_z_Jellystone glazurnik :) alimenty na mediacjach ustawione 2k na msc wiec nie jest zle. Do domu nie ma zadnych roszczen. Wyprowadzila sie do 100m2 apartamentu nie wiem za ile kasy ale chyba sobie daje rade :D dodatkowo zgodzilem sie splacac kredyt ktory wziela na cos do chaty jak potrzebowalismy, chyba pralka i lodowka czy cos tam. Ale to groszowe sprawy.

Wiadomo firmy przychodza i odchodza :D

No oczywiscie ze nie zgloszona.
  • Odpowiedz
  • 0
@Bestia_z_Jellystone chlop jest z kanady, nawet go w PL nie bylo ani razu. Aktualnie dzieci mam 1 tydzien w miesiacu wychodzi więc raz na 3/4 tyg zalezy jak mi sie z robota zgra. No i zabezpieczylem sobie kontakty telefoniczne minimum 3x w tygodniu
  • Odpowiedz