Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: Witam w dorosłości. A teraz uwaga -tak naprawdę to nie byli twoi prawdziwi znajomi/przyjaciele. Ja np. gdy rzuciłem etanol, zdałem sobie sprawę, że większość osób to też nie są moi prawdziwi znajomi. Dużo ludzi nie jest w porządku, są interesowni w różnych aspektach. Nierzadko jest tak, że im bardziej ktoś ogarnięty, normalny, to jest sam. A ci głupsi grupują się w grupki. Wolę być sam, np. z rodziną i
  • Odpowiedz
Chłopak mojej kuzynki Robert czasami przychodzi do mnie na blanta z 2 córkami bliźniaczkami 5 lat i z jedną co ma 2 na baranach więc to żadne wytłumaczenie, dzieci to nie choroba

@Kamilbednarz pryma sort zachowanie odpowiedzialnego ojca. Dzieci muszą być szczęśliwe, będąc pod opieką zjaranego tatusia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@P4ncak3: Wiem co czułeś, znam takie sytuacje. Ludzie są okropni. Byłeś dla niego za dobry, również nieraz się tak przejeżdżałem na ludziach i już nie jestem taki dobry. Wiem jedno -dla mnie nikt nie zrobiły np. tego co Ty zrobiłeś dla niego, bo tacy ludzie to rzadkość. Więcej jest interesownych pijawek. Człowiek uczy się na błędach, taka dobroć była u mnie z automatu, domyślna. Ale życie pokazało mi inaczej.
  • Odpowiedz