Wpis z mikrobloga

Kiedyś napisałem do takiej jednej z pracy coś w stylu czy pójdzie ze mną do kina a ona odpisała "a ty nie masz kolegów zeby z nimi sobie iść ?" Its ova ehh #przegryw
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MattCobosco: po to żeby nie wyjść na debila i wyjść obronną ręką w tym. Zawsze byłem nie śmiały i jak nie miałem o czym gadać to nie mowiłem przynajmniej do 3 klasy gimnazjum nawet nauczyciele na wywiadówkach gadali rodzicą że nie mam relacji z rówiesnikami . A poźniej mogłem gadać tak jak wczesniej pisałem czyli nie aha okej tylko byle jak ale ciągnąć rozmowę. I tak poznałem na dożynkach dziewczynę
  • Odpowiedz
@anonanonimowy321: semk tego przemgrywu jest taki że nie miałeś z nią relacji do tej pory i pewnie tak wypaliłes choć w ogóle cie nie znała. Najlepiej w ogóle nie szukać w robocie kobiety. Z tego co pamiętam to kiedyś szukało się głównie baby po znajomości, dzisiaj chyba dużą część przejął internet w różnych formach ale przyszłowie że gdzie się uczy i pracuje tam się chujem nie wojuje jest dość stare.
  • Odpowiedz
@MROWA_SPURS_TOTTENHAM: Ja nie widzę sensu w pisaniu z kimś, kto nie chce kontynuować relacji (jakiejkolwiek). Nie ma tu znaczenia, czy "wyszedłem obronną ręką" albo "na debila", bo więcej tej osoby nie zagadam, a moje poczucie własnej wartości jest niezachwiane w takim przypadku. Mimo to dzięki za odpowiedź.
  • Odpowiedz