Aktywne Wpisy
#6poziomraka, cala historia.
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
Ten dzien to dzisiaj. Pobudka o 4:30, najpierw mycie, pozniej podali mi 50 ml dobrze schlodzonej substancji za 4800 zl (dobrze, ze czlowiek w Polsce zyje to nie dostanie rachunku na jakies dziwne kwoty jak w stanach). Ta substancja sprawia, ze guza lepiej widac, bo sie swieci jak juz otworza czaszke.
Teraz kroploweczki, pozniej musze zalozyc rajtuzy przeciwzakrzepowe i o 7:45 ruszam na blok. Operacja typu awake czyli
hirek_gawron +1191
stop żaby czas
#ukraina #wojna #rosja
@Atryu: Zgadzam się, służby powinny sprawdzić wszystkich obywateli Ukrainy wpuszczonych na teren RP. Jak pokazują poprzednie sprawy, wśród masy prawdziwych uchodźców szukających schronienia przybyło tutaj sporo osób chcących zaszkodzić Polsce. Mam tylko nadzieję, że nawet na wykopie służby są obecne.
@Szinako: pewnie są, ciekawe jak potraktowali twoje wczesniejsze deklaracje odnośnie rosyjskiego pochodzenia
@BezzZnaczenia: dlaczego kłamiesz nikt go tu nie bronił spór dotyczył jego pochodzenia i obywatelstwa
Komentarz usunięty przez moderatora