Aktywne Wpisy

SzeryfInternetuff +116
Z ciekawości przeglądałem stare zdjęcia i jestem trochę w szoku jak mocno mi się udało schudnąć przed rok
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy
Zacząłem odchudzanie 08.04.2024 roku
Waga początkowa:100KG
Waga końcowa:78KG(stan na dzień 12.04.2025)
Co zrobiłem, że tyle schudłem ?
Głównie to mocne ograniczenie fast foodów, słodyczy a jak już mnie brało na coś niezdrowego, to robiłem dzień niezdrowego żarcia, ale potem to spalałem. Uczęszczałem też na treningi krav magi, które też mi sporo pomogły spalać KCAL i bardzo dużo jazdy

źródło: image
Pobierz
Piotrek7231 +169

źródło: GoWcibRWYAAHY8U
PobierzOcena
- 1 4.2% (63)
- 2 3.3% (49)
- 3 8.6% (128)
- 4 18.0% (268)
- 5 66.0% (984)
Co jakiś czas widzę, najczęściej na Twitterze, mniej lub bardziej popularny wpis usprawiedliwiający znęcanie się jako dobry sposób na pozbycie się słabszych i gorszych ludzi (genów). Zawsze piszę, że w takim przypadku zasługujecie na Columbine i nowego Adolfa..
Wtedy nagle pojawia jest płacz, że "Hej, nie można mówić takich rzeczy incelu"
#przegryw #blackpill
@TooFast: właśnie odwracasz kota ogonem. Przegrywy od dzieciństwa padają ofiarą agresji n0rmików - takich jak ty. Mało który przegryw zdobywa się w ogóle na odwagę, żeby postawić się bandzie półgłówków. A jeśli jeden na milion nie wytrzyma, poniesie go za mocno i zrobi porządek - to
@TooFast: XDDDDDD
Niech lepiej ktoś wytłumaczy reguły życia społecznego patologicznemu n0rmictwu, które gnębi słabszych lub brzydszych od siebie