Wpis z mikrobloga

@Jamniki2: czyli widać że nie masz żadnej firmy, a powielasz jakieś slogany rodem z tiktoka od dohtura ekonomi ( ͡° ͜ʖ ͡°) może kiedyś z horyzonty ci się poszerzą, w tym momencie kończę rozmowę bo na takie argumenty nie da się racjonalnie odpowiedzieć.
  • Odpowiedz
@Jamniki2: i co to zmienia? Z pracy jestem zadowolony bo wynagrodzenie mam sporo powyżej średniej rynkowej. Jednocześnie przykładam się do pracy i wykonuje ja sprawnie, to normalna umowa pomiędzy stronami. Masz 15lat że tak ciężko ci to pojąć?
  • Odpowiedz
@Jamniki2: niby młody a głupi, a we wspólnym interesie nas wszystkich jest to żeby rynek pracy był na cywilizowanych i jasnych zasadach. Przejdzie ci moda na tik toki to może to zrozumiesz.
  • Odpowiedz
może zwolnić, tylko musi być to uzasadnione. nie można zwolnić na zasadzie, że nie podoba mi się twoja twarz, więc cię zwalniam. i tak - niezadawalający performance, czy też gorsza sytuacja finansowa są wystarczającymi uzasadnieniami.

@ly000: tylko po co się bawić wtedy w wypowiedzenia? Jak musisz udowadniać, że ktoś pracuje źle to łatwiej wpisać w regulamin zakaz używania prywatnych telefonów i przypilnować, że przegląda Facebooka czy odebrał w pracy prywatną
  • Odpowiedz