Aktywne Wpisy
Minieri +327
As kier Szczęsnego, VAR w komentarzu
Mirror: https://streamin.one/v/74085ea2
#mecz #meczgif #realmadryt #fcbarcelona
Mirror: https://streamin.one/v/74085ea2
#mecz #meczgif #realmadryt #fcbarcelona
toshibaas +140
Na nieruchomościach się nie traci - pomyślał youtuber.
10 koła kredytu miesięcznie przy 1/3 wkładu własnego.
Zysk? Depresja i problemy finansowe.
@
10 koła kredytu miesięcznie przy 1/3 wkładu własnego.
Zysk? Depresja i problemy finansowe.
@
Wiem, że książulo zawsze twierdzi, że współprace i promocje odpowiednio oznacza, żeby być fair wobec widzów, ale jeśli ten materiał nie jest płatną promocją i współpracą z maczkiem, to ja jestem NadiaFrance.
Żarcie suchej buły z maca przy akompaniamencie ochów i achów nad sosami i świetnym mięsem xD
"Ale musimy się tu najeść, bo w Max Burgers to już nic nie zjemy heheheh"
Super spontaniczne głaskanie i przytulanie kanapki drwala przez wojka
"No ale powiedz, robią to lepiej, nie?"
Trochę k---a powagi xD Nie mam nic do tego z kim ustalają sobie współpracę, ale nikt mi nie wciśnie że to nie jest sponsorowany materiał
Ogólnie burgery w polsce, pomijajac te parówko podobne z budek na giełdzie, tylko te tzw. craftowe to jest jedzenie typu "drogo i nie pojesz", takie coś na ząb.
Bo dla porównania dobrym kebsem czy pizza za te same pieniądze jesteś w stanie sie najeść.
@qyk: jak widać sporo osób patrząc po subskrypcjach.
Ogólnie nie raz miałem wrażenie że mocno subiektywnie oceniają niektóre rzeczy, zresztą w kebsach sami mówią jakie mają preferencje i czasami potrafią docenić mimo że to nie ich gust.
Jak dla mnie to ten kanała ma wartość głównie jak sie szuka na jakiejś wycieczce po polsce jakichś ciekawych lokali z jedzeniem.
@Merkowsky: sorry, ale jest powtarzalny wzór. Robi to już któryś raz właśnie przy zestawieniu Mac - Max. Przy innych recenzjach jest dużo mniej stronniczy. Było posmarowane ewidentnie i szkoda, że otwarcie o tym nie mówią.
takie same opinie pojawiały się tu na wykopie, zobacz też ilu jest klientów w maku, a ile w maxie xd
@giga_jablecznik: co roku jem drwala, ani razu nie był suchy, zajebista kanapka w dobrej cenie
Czy to zły content? Luźny, bez spiny. Nie zawsze trzeba oglądać popularnonaukowe kanały. Trochę luzu ziomek.