Wpis z mikrobloga

#ksiazulo #polskiyoutube #maxburgers #mcdonalds

Wiem, że książulo zawsze twierdzi, że współprace i promocje odpowiednio oznacza, żeby być fair wobec widzów, ale jeśli ten materiał nie jest płatną promocją i współpracą z maczkiem, to ja jestem NadiaFrance.

Żarcie suchej buły z maca przy akompaniamencie ochów i achów nad sosami i świetnym mięsem xD
"Ale musimy się tu najeść, bo w Max Burgers to już nic nie zjemy heheheh"
Super spontaniczne głaskanie i przytulanie kanapki drwala przez wojka
"No ale powiedz, robią to lepiej, nie?"

Trochę k---a powagi xD Nie mam nic do tego z kim ustalają sobie współpracę, ale nikt mi nie wciśnie że to nie jest sponsorowany materiał
giga_jablecznik - #ksiazulo #polskiyoutube #maxburgers #mcdonalds

Wiem, że książulo ...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@giga_jablecznik: a podsumowuje jakoś cena/jakość?
Ogólnie burgery w polsce, pomijajac te parówko podobne z budek na giełdzie, tylko te tzw. craftowe to jest jedzenie typu "drogo i nie pojesz", takie coś na ząb.
Bo dla porównania dobrym kebsem czy pizza za te same pieniądze jesteś w stanie sie najeść.
  • Odpowiedz
kto to wogole oglada?

@qyk: jak widać sporo osób patrząc po subskrypcjach.

a podsumowuje jakoś cena/jakość?

Ogólnie burgery w polsce, pomijajac te parówko podobne z budek na giełdzie, tylko te tzw. craftowe to jest jedzenie typu "drogo i nie pojesz", takie coś
  • Odpowiedz
@giga_jablecznik: spoko, no ciekawe czy Ksiażulo otrzymał srebrniki jakieś za to.
Ogólnie nie raz miałem wrażenie że mocno subiektywnie oceniają niektóre rzeczy, zresztą w kebsach sami mówią jakie mają preferencje i czasami potrafią docenić mimo że to nie ich gust.
Jak dla mnie to ten kanała ma wartość głównie jak sie szuka na jakiejś wycieczce po polsce jakichś ciekawych lokali z jedzeniem.
  • Odpowiedz
musicie mieć grubo namieszane namieszane pod kopułą myśląc, że to reklama Maca

@Merkowsky: sorry, ale jest powtarzalny wzór. Robi to już któryś raz właśnie przy zestawieniu Mac - Max. Przy innych recenzjach jest dużo mniej stronniczy. Było posmarowane ewidentnie i szkoda, że otwarcie o tym nie mówią.
  • Odpowiedz
@giga_jablecznik w sumie to jedno na jego usprawiedliwienie trzeba powiedzieć - serio ciężko jest zrobić gorsze jedzenie niż w maxie. Jestem dalej w ciężkim szoku jak bardzo złe burgery można sprzedawać i że to się utrzymuje. Nawet taki mak przy tym to jak restauracja Michelin, wołowina tragedia
  • Odpowiedz
@giga_jablecznik: nie każdy maxa lubi, ja wolę maka niż maxa, a znam osoby które w maxie wgl nie zjedzą wołowiny, najwyżej kurczaka
takie same opinie pojawiały się tu na wykopie, zobacz też ilu jest klientów w maku, a ile w maxie xd
  • Odpowiedz
@qyk: patrząc na liczby cały polski internet. Liczby i rankingi pokazują że publiczność jest ogromna.

Czy to zły content? Luźny, bez spiny. Nie zawsze trzeba oglądać popularnonaukowe kanały. Trochę luzu ziomek.
  • Odpowiedz
@giga_jablecznik Oni od zawsze jechali po maxburgers z powodu mięsa, które im nie smakuje. Książulo to kurza znoszące złote jajka, Wojek to samo. Osobiście wierzę w ich obiektywność i brak ukrytych współprac, bo każde podwinięcie nogi równa się z ich upadkiem. Co nie znaczy, że się z nimi zgadzam, bo wczoraj pierwszy raz zjadłem "drwala" z maxburgers i moim zdaniem może się on równać z "premium" burgerowniami. Jest bardzo dobry.
  • Odpowiedz