Wpis z mikrobloga

Wybrane modele czytników, tabletów i notatników marki PocketBook i Onyx Boox można teraz kupić w komplecie z firmową okładką, którą wyceniono na 1 PLN. Jakie czytniki są uwzględnione w akcji i czym się wyróżniają? O tym więcej we wpisie: http://cyfranek.booklikes.com/post/6509823/promocja-czytniki-pocketbook-i-onyx-boox-z-firmowa-okladka-za-1-pln
#cyfranek -->> obserwuj/czarnolistuj
#pocketbook #blackfriday #onyxboox #czytniki #android #ebook #czytajzwykopem
Cyfranek - Wybrane modele czytników, tabletów i notatników marki PocketBook i Onyx Bo...

źródło: cyfranek_booklikes_com

Pobierz
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Cyfranek: Pozwolę sobie zapytać jako eksperta, czy Twoim zdaniem warto reaktywować stary Touch Lux 3. Wygrzebałem go z szuflady po roku i bateria padła, tylna ścianka odpadła bo plastik jakby sparciał i odpadły zawiaski, do tego zaczęła się luszczyć i kleić ta powłoka antypoślizgowa. Czytnik ma 9 lat. Może lepiej coś nowszego? Co sądzisz? Czy dzisiejsze urządzenia mocno poszły do przodu w stosunku do mojego?
  • Odpowiedz
@lucash9
Ja nie tak dawno robiłem przesiadkę z Touch Lux 3 na Verse (Gobook). Największą różnicę robi regulacja barwy podświetlenia, poza tym właściwie niewiele się zmieniło ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@lucash9: Nie, jakoś mocno do przodu specjalnie nie poszły. Największa różnica do wyższa rozdzielczość ekranu i regulacja temperatury barwowej oświetlenia. Mają też np. aplikację umożliwiającą współpracę z wypożyczalnią EMpik Go czy Legimi (bywają kody w bibliotekach jeśli ktoś nie chce kupować abonamentu). Ale nawet przy niewielkim budżecie (nie ma potrzeby dużo płacić, skoro nie masz potrzeby częstego używania) można Verse rozważyć.
  • Odpowiedz