Wpis z mikrobloga

• 1
ostrożnie, bo jeszcze z kategorii wagowej 140+ wypadniesz i trzeba będzie startować z chudymi szczurami 125+ ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@S_M_I_T_H: Myślę że jak już skończę redukcję, wejdę na porządny cykl, zacznę normalnie trenować skupiając się na hipertrofii to waga będzie gdzieś w okolicy 150-160kg.
  • Odpowiedz
  • 2
jak ława się trzyma?

@spaghetti_galopuje-2: Dobrze, tutaj wrzucałem jakieś łatwe CG bench https://wykop.pl/wpis/78943145/dzisiaj-na-wadze-skromne-158kg-a-na-sztandze-jeszc
@IntruderXXL +26
Dzisiaj na wadze skromne 158kg, a na sztandze jeszcze skromniejsze 230kg. Ciągle jestem w głębokim deficycie a siła nie spada :) Nie żyłuję teraz wyników (Mój rekord bez pauzy dokładnie tym chwytem to było 240kg przy wadze ~180kg lol). Dzisiaj Wyciskanie wąsko z pauzą na dole i u
  • Odpowiedz
  • 3
myślałeś nad sztuczną szczęką/złotymi zębami? wtedy dentysta nie byłby weak pointem

@Boleslavic: Widzisz trzeba pomyśleć, bo okazuje się że mam za silną szczękę i dosłownie zjadam własne zęby.
  • Odpowiedz
  • 1
jakie posiłki jesz że ci tyle białka wychodzi ?

@Espance Bardzo proste posiłki nazywają się WPI, 5x70g dziennie = 350g. Resztę białka już samo się nabija z mięsa.

500g białka przy 30g fatu mój boże to chyba zbyt smacznie nie jest

@dziurawy_klapek Dlaczego nie? Mi pasuje jem sobie fajnie, nie męczę się jedzeniem zupełnie.
  • Odpowiedz
  • 1
co dentysta powiedział jak cię zobaczył? xD i jak odpowiedziałeś mu o swoim hobby?

@pan-bartolomeu-dias: Reakcja zawsze jest taka sama :) Brak słów i uśmiechy. A jak ktoś coś ćwiczył kiedyś, zapyta o wyniki i ja odpowiem to już jest takie tylko "WTF" xD
  • Odpowiedz