Aktywne Wpisy
lukasz-dit +62
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

alkoholik000 +42
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@IntruderXXL: ostrożnie, bo jeszcze z kategorii wagowej 140+ wypadniesz i trzeba będzie startować z chudymi szczurami 125+ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Inozythol: 191cm, ale wiesz to nie będzie forma startowa na scene lol :P
@S_M_I_T_H: Myślę że jak już skończę redukcję, wejdę na porządny cykl, zacznę normalnie trenować skupiając się na hipertrofii to waga będzie gdzieś w okolicy 150-160kg.
@spaghetti_galopuje-2: Dobrze, tutaj wrzucałem jakieś łatwe CG bench https://wykop.pl/wpis/78943145/dzisiaj-na-wadze-skromne-158kg-a-na-sztandze-jeszc
@Boleslavic: Widzisz trzeba pomyśleć, bo okazuje się że mam za silną szczękę i dosłownie zjadam własne zęby.
@Espance Bardzo proste posiłki nazywają się WPI, 5x70g dziennie = 350g. Resztę białka już samo się nabija z mięsa.
@dziurawy_klapek Dlaczego nie? Mi pasuje jem sobie fajnie, nie męczę się jedzeniem zupełnie.
@IntruderXXL: Wszystko jasne, robisz redukcję żeby się zmieścić na fotel dentystyczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pan-bartolomeu-dias: Reakcja zawsze jest taka sama :) Brak słów i uśmiechy. A jak ktoś coś ćwiczył kiedyś, zapyta o wyniki i ja odpowiem to już jest takie tylko "WTF" xD