Aktywne Wpisy

co się stało z przemysłem gier komputerowych że nikt nie potrafi stworzyć mocnego fabularnie RPGa, 20 lat mija od wydania KOTOR2, który swoją drogą był wydany w pośpiechu, a do dziś trudno w ogóle mowic o grach które można by z nim zestawić, jak to jest że jedna postać w kotorze 2 ma więcej głębi niż całe uniwersa AAA-slopów? już się nie da napisać dobrej gry? czy klasyczne możemy ale nie chcemy
źródło: swkotor2_2014-12-31_17-05-12-24
Pobierz
Pamiętam jak moja mama się mną opiekowała to był najlepszy czas w moim życiu tak bardzo chciałbym żeby ona dalej żyła ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Ktorego crasha wybrac?
Nie ma tam żadnego absurdalnego poziomu trudności.
Sonda będzie wyglądała tak jak teraz, bo trylogia to nostalgiczna podróż. Ja się wychowałem na 1 i 3 na PS1, ale taka trójka to z dzisiejszej perspektywy jest nieciekawa gra.
Możliwe, że nie mam skilla jak kiedyś, albo po prostu 4 jest ciężka. W soulsy daje radę, ale crasha 4 nie przeszedłem i szczerze mówiąc, nie chce mi się do niego wracać.
Jeśli chcesz zrobić platynę to tak. Zwłaszcza niektóre "side questy" są mega trudne faktycznie, albo zebranie wszystkich skrzynek. Ale jak nie masz parcia na platynę to luzik.