Wpis z mikrobloga

#play @play_polska
czy wy też macie od 3 dni problem z internetem /TV?

przedwczoraj przerywało co 5 min
wczoraj nie było wcale
dziś od rana nie ma wcale...

region Trójmiasto, co się odwala że przez 3 dni nie mogą naprawić usterki? Jak było UPC to przez 3 lata zero awarii. Po zmianie na Play ta jest już trzecia.. pora chyba się zawijać
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@resident28:
ja mam w krakowie od 2 tygodni r-------y internet, na supporcie pisali że awaria będzie naprawiona już kilka dni temu, ale dalej nic xD
ale fakt, najlepsze jest to że jak było upc to 0 awarii, wszystko działało idealnie. a teraz jest kompletna sraka z ich internetem
  • Odpowiedz
  • 0
Przykro nam z powodu występujących utrudnień. Zapraszamy do kontaktu z naszą infolinią pod numerem 813 813 813 lub 790 500 500. Jesteśmy dostępni również na czacie w Play24. Zweryfikujemy sytuację i postaramy się pomóc.
  • Odpowiedz
@resident28: Tak, mam to samo. Od czwartku nie mogę aktywować pakietu (play na kartę). Napisałem do supportu, żeby mi go ręcznie aktywowali i co prawda pobrało 50 zł, ale dalej nie mogę wykonywać połączeń ani korzystać z internetu mobilnego :) Średniowiecze. Kolejne kontakty na czacie play24 wyglądają tak samo. Pan Grzegorz, następnie Pan Kamil przeklejają tą samą śpiewkę: jest awaria, naprawimy to w ciągu kolejnych 4-24 h. No szkoda tylko,
  • Odpowiedz
@play_polska: Częstochowa, ale nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, bo tu chodzi o aktywację pakietu rozmów, sms i internetu przez aplikację play24. Po raz 4 kontaktowałem się z support czatem dzisiaj i założyłem sprawę reklamacyjną o zwrot pieniędzy. Jak tylko je odzyskam, to przechodzę do innej sieci. Jak nie potraficie nawet określić kiedy to naprawicie, to przynajmniej nie udawajcie głupa, że dziwne, że coś nie działa. "Tak, wiemy, z-----o
  • Odpowiedz