Wpis z mikrobloga

@czapayew: Skąd oni wzieli pomysł, że to Białorusin. Od początku wiadomo, że Ukraina i mam nadzieję, że do twarzy mu będzie w mundurze. Zobaczymy jak teraz będzie klauna udawał razem z jego rzekomymi polskimi ochroniarzom również xD
Legła ty sprzedajna szmatoi xD
  • Odpowiedz
bo on sam o sobie mówił że jest Białorusinem

@board_of_trustees: Ach, no tak. Bełkotał tak samo po rosyjsku jak i po ukraińsku, ale to opinia mojej koleżanki. ;-)
A prawdą jest, że sobie jakieś dziwki z Ległej wynajął do ochrony? ;-)))
Arrivederci - > bo on sam o sobie mówił że jest Białorusinem

@boardoftrustees: Ach, ...
  • Odpowiedz
@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy

@EnzoMolinari: a to nie było czasem tak że sam Crawly się nie przyznawał do bycia ukraińcem tylko mówił że jest białorusinem/ruskim?

Przyznał i dlatego wszyscy myśleli, że tak jest. Wyszły inne fakty i nikt tego nie neguje kim jest oprócz oczywiście ludzi jak OP.

A ogólnie co do całokształtu i tej sytuacji. Powiedzcie mi jedno: jaka jest różnica czy chłop jest Rosjaninem, Polakiem, Ukraińcem, może być k---a nawet
  • Odpowiedz
@Ka4az

A ogólnie co do całokształtu i tej sytuacji. Powiedzcie mi jedno: jaka jest różnica czy chłop jest

Już tłumaczę. Chodzi o przekaz i sianie fermentu co jest na rękę ruskiej propagandzie i prowadzeniu przez nią "cyber wojny". Dla prostego chłopskiego rozumu liczy się krótki przekaz: Ukrainiec robi b----l i nienawidzi Polaków = wszyscy Ukraińcy w Polsce tacy są. Zerknij sobie na jakikolwiek news na fejsie w tym temacie i rozwiń
  • Odpowiedz