Wpis z mikrobloga

Skoro chłopcy i dziewczynki piły z maminych p----i, to dlaczego tylko facetów podnieca ich widok.

Według niektórych naukowców, jedną z przyczyn jest właśnie pamięć o matczynym cycu, spokoju i bezpieczeństwie które dawał.
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NowyStaryMirek: raczej nautra, kobieta z odpowiednim biustem jest płodna i wykarmi potomstwo, wiec samiec podświadomie wie jest szansa na przeżycie kolejnego pokolenia, warto tam zostawić geny
  • Odpowiedz
@NowyStaryMirek: bo wy podswiadomie szukacie przedłużenia genów (no my też, to ludzkie) a dla was duże p----i = ona dobrze nakarmi moje potomstwo. oczywiscie tak tego nie rozkminiacie, ale zamysł jest właśnie taki, dlatego też podświadomie wzdychacie do :seksownej" talii, którą robią szerokie biodra. Bo szerokie biodra = szeroka miednica, wiec łatwiej w założeniu jest urodzić.
  • Odpowiedz
@NowyStaryMirek: bo zasadniczo u chłopów mózgi sa tak zbudowane, że kiedy pokazuje się wam stopy, głównie podeszwy ich to się wam aktywują te same obszary, co gdy widzicie p----i lub narządy rodne. Wiec jest to całkowicie normalne, że jest duży odsetek stópkarzy, i dopóki nie przybiera to formy nieakceptowalnej społecznie, to jest to całkiem normalna parafilia, i nie powinniście być z jej powodu jakoś ciśnięci czy uważani za dziwaków.
  • Odpowiedz
@NowyStaryMirek: przeczytaj poprzedni komentarz 10 razy to zrozumiesz jak można, olso podpowiem Ci coś, istnieje coś takiego jak higiena, jeżeli jest dobrze przeprowadzona, to można usunąć zapach potu z KAŻDEJ części ciała, stamtąd też xD

Ja długo nie rozumiałam, czemu mnie kręci bycie łaskotaną, większość kobiet szczerze tego nienawidzi, a na mnie to działa momentalnie i mnie topi jak ta kulka 1000 stopni z memów w starciu z kostką lodu.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ziom166 z tym że ja lubię jak śmierdzą i są spocone, suche mnie nie kręcą aż tak. Kiedy mam możliwość tulenia się do takiej zgrabnej stópki w skarpetce po treningu to nic mi więcej nie trzeba.

Ale to jest trudne hobby. Wstydzić się nie wstydzę, mógłbym wylizać stopę w publicznym miejscu bo mam dawno wywalone w ludzi. Bardziej mnie martwi, że z cyckami jest dużo dużo łatwiej. Weź wytłumacz dziewczynie że
  • Odpowiedz
@NowyStaryMirek Bo wydzieliny ciała są dla większości aseksualne, jednakże jeżeli znajdziesz partnerkę co ci da stopy do zabawy, to zakładam że dasz radę się z nią ugadać, jak ja przyzwyczaisz do samego konspektu, że ma twoja twarz za podnóżek i Ci z tym całkowicie ok.

Wszystko etapami xD Bo jak jej wypalisz, siema, daj mi wylizać syry po spacerze, to raczej skazujesz sie na porażkę
  • Odpowiedz