@NowyStaryMirek: raczej nautra, kobieta z odpowiednim biustem jest płodna i wykarmi potomstwo, wiec samiec podświadomie wie jest szansa na przeżycie kolejnego pokolenia, warto tam zostawić geny
@NowyStaryMirek: bo wy podswiadomie szukacie przedłużenia genów (no my też, to ludzkie) a dla was duże p----i = ona dobrze nakarmi moje potomstwo. oczywiscie tak tego nie rozkminiacie, ale zamysł jest właśnie taki, dlatego też podświadomie wzdychacie do :seksownej" talii, którą robią szerokie biodra. Bo szerokie biodra = szeroka miednica, wiec łatwiej w założeniu jest urodzić.
@NowyStaryMirek: bo zasadniczo u chłopów mózgi sa tak zbudowane, że kiedy pokazuje się wam stopy, głównie podeszwy ich to się wam aktywują te same obszary, co gdy widzicie p----i lub narządy rodne. Wiec jest to całkowicie normalne, że jest duży odsetek stópkarzy, i dopóki nie przybiera to formy nieakceptowalnej społecznie, to jest to całkiem normalna parafilia, i nie powinniście być z jej powodu jakoś ciśnięci czy uważani za dziwaków.
@NowyStaryMirek: przeczytaj poprzedni komentarz 10 razy to zrozumiesz jak można, olso podpowiem Ci coś, istnieje coś takiego jak higiena, jeżeli jest dobrze przeprowadzona, to można usunąć zapach potu z KAŻDEJ części ciała, stamtąd też xD
Ja długo nie rozumiałam, czemu mnie kręci bycie łaskotaną, większość kobiet szczerze tego nienawidzi, a na mnie to działa momentalnie i mnie topi jak ta kulka 1000 stopni z memów w starciu z kostką lodu.
@Ziom166 z tym że ja lubię jak śmierdzą i są spocone, suche mnie nie kręcą aż tak. Kiedy mam możliwość tulenia się do takiej zgrabnej stópki w skarpetce po treningu to nic mi więcej nie trzeba.
Ale to jest trudne hobby. Wstydzić się nie wstydzę, mógłbym wylizać stopę w publicznym miejscu bo mam dawno wywalone w ludzi. Bardziej mnie martwi, że z cyckami jest dużo dużo łatwiej. Weź wytłumacz dziewczynie że
@NowyStaryMirek Bo wydzieliny ciała są dla większości aseksualne, jednakże jeżeli znajdziesz partnerkę co ci da stopy do zabawy, to zakładam że dasz radę się z nią ugadać, jak ja przyzwyczaisz do samego konspektu, że ma twoja twarz za podnóżek i Ci z tym całkowicie ok.
Wszystko etapami xD Bo jak jej wypalisz, siema, daj mi wylizać syry po spacerze, to raczej skazujesz sie na porażkę
@Ziom166 jak to połączyć z seksem gdzie ja dominuje, lubię dziewczynę sprać pasem i bylibyście zaskoczeni jak dużo dziewczyn to lubi. To wszystko jest chore xd
Według niektórych naukowców, jedną z przyczyn jest właśnie pamięć o matczynym cycu, spokoju i bezpieczeństwie które dawał.
Ja długo nie rozumiałam, czemu mnie kręci bycie łaskotaną, większość kobiet szczerze tego nienawidzi, a na mnie to działa momentalnie i mnie topi jak ta kulka 1000 stopni z memów w starciu z kostką lodu.
Ale to jest trudne hobby. Wstydzić się nie wstydzę, mógłbym wylizać stopę w publicznym miejscu bo mam dawno wywalone w ludzi. Bardziej mnie martwi, że z cyckami jest dużo dużo łatwiej. Weź wytłumacz dziewczynie że
Ale znam ludzi co lubią lizać dupę więc mogło być gorzej jednak xd
@Ziom166 ten twój nick jest creepy
Wszystko etapami xD Bo jak jej wypalisz, siema, daj mi wylizać syry po spacerze, to raczej skazujesz sie na porażkę
Ps. Masochizm to jedyna parafilia częściej występująca u kobiet xD