Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@visas w--------m się do bajora wyciągnąć dwóch chłopów bo każde życie się liczy a potem mam nadzieję że w podziece pojdziemy do baru sie nawalić. Co to w ogóle za podzialy na przegrywow i oskarkow w chwili kiedy trzeba uratować komuś zycie.... ale sobie wkręcacie fazy...
  • Odpowiedz
  • 0
@Beadowulf: nie wiem co napisac poza tym ze zalezy mi na twoim komentarzu moze masz cos do dodania albo opinię do wyrażenia która zmieni moje postrzeganie
  • Odpowiedz
@visas: nie bo to ma aż dwa alerty w sobie raz wrzuciłbym wskazuje na to że to ty ich wrzucasz do rzeki a oni się topią bo sami wpadli, a dwa wrzuciłbym śmiecie do rzeki to brzmi prawie jak zaśmiecanie środowiska któremu jestem przeciwna
  • Odpowiedz
@visas nie uważam się za normalnego czlowieka bo srogo o---------m ale jak komu dzieje się krzywda to wiadomo, że skaczę w ogień i nie podlega to nawet dyskusji. A to, że jestem dużym i silnym chlopem i uratował bym komuś życie to czuł bym się z tym na prawdę zajebiscie. To są takie tematy o ktorych zdrowy normalny facet się nawet nie zastawia tylko wpiepsza się do wody i wyciąga dwuch
  • Odpowiedz
  • 1
to ty ich wrzucasz do rzeki a oni się topią bo sami wpadli

@SarahC: nie, chodzilo o doslowne wrzucenie smieci jakichs z kieszeni do rzeki i pojscie. nwm jakiejs puszki albo cos. uwzglednie twoje uwagi w przyszlych ankietach
  • Odpowiedz
@visas nikogo nie chcę oceniać czy szufladkować ale zadawanie takich pytań na wykopie jest dosyć absurdalne, odpiszą Ci jakieś siusiumajtki jakimś glupkowatym tekstem zamiast normalnie odpowiedzieć i tyle, po ptokach. Mniejsza z tym, ide se zalać zupkę japońską chinskim czajnikiem.
  • Odpowiedz
@visas już mi się nie chciało kombinować, dojechało mnie przeziebienie więc wybieram szybką opcję na coś cieplego, czuję się tragicznie a kiszonki podobno zdrowe. Ale kto nie jadł zupki chinskiej z parowkami niech pierwszy rzuci kamieniem, a kielbasa to na bogatosci, mam chorizo w lodowce podsmażył bym sobie ale ledwo dycham.
  • Odpowiedz