Wpis z mikrobloga

@dudemeister: wkleja sie go żeby pokazać jak odległy mentalnie jest op zrozumieniu naszych problemów.
Choć bywa że ktoś nie potrafi zrozumieć opa i wrzuca. Tak to jest z memami.
  • Odpowiedz
@dudemeister chodzi o to, że transcendencja polega na łamaniu praw fizyki nam znanych, samo to wyrażenie to już absurd. Wydaję mi się, że jeśli jego Warmiński bebech jest w tym stanie jak piszesz to jednocześnie jest i go nie ma bo pojawia się w roznych wymiarach. Niestety studiowalem fizykę a piszę na wykopoe o bebechu prezydenta... ehhh
  • Odpowiedz
@czujeblusadoanusa: transcendencja dotyczy ludzkiej percepcji, zdolności poznawczych - rzeczy które są dla naszej uwagi nieuchwytne, które możemy pojąć tylko w pośredni, ograniczony sposób. Może dotyczyć czegoś o czym mówisz, ale troche zawężasz znaczenie.
Tutaj transcendentność to tylko hiperbola dla tego, że op nie zaznajomił sie dobrze z naszymi problemami, a przychodzi sie mądrzyć niczym ten lekarz z mema "idź pobiegać".
  • Odpowiedz
@recesja wow, nie sądziłem, że ktoś inteligentny się trafi w komentarzu o bebechu. Miło mi. Ogólnie transcendencja to slowo i znaczenie temat rzeka ale można na przykład dopasować do "fizyki" i mieć bekę z wpisu opa. Ale tak, masz rację cumplu, jest to hiperbola, zależy jak rzucisz (kontekst i to co chcesz podkreślić)
  • Odpowiedz