Aktywne Wpisy
Sebastix +358
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

ewolucja_myszowatych +284

nie udzielałem się tu parę lat a w temacie #kryptowaluty to pewnie do czasów 2019 by się trzeba cofnąć ale aż z ciekawości się zalogowałem bo zawsze warto posłuchać mądrzejszych od siebie
Od razu uprzedzam że nikogo do niczego nie nakłaniam, nie ma tu żadnej zachęty i nie jest to porada inwestycyjna
Tldr na końcu
Więc. Przeglądając w połowie roku giełdy znalazłem 2 krypto #pepe i #pep jedno na binnance drugie na jakiejś podejrzanej giełdzie. Podejrzanej bo nie podobała mi sie graficznie. W jedną włożyłem 3/4 kapitału w drugą resztę. Jedno urosło nie pamiętam ile ale pewnie z 100% drugie spadło o połowę .
Zacząłem wgłębiać w różnicę między pepe z binnance i Pepe z xeggex $pep i wyszło mi na to że $pepe to token zrobiony na eth którego celem jest po prostu być, którego na start była określona ilość (420b?)a drugi $pep jest forkiem #ltc i #dogecoin więc górnicy którzy wydobywają $doge albo ltc pośrednio też kopia $pep, wszyscy którzy chcą mieć walutę muszą ją sami wydobyć albo kupić a nie ma na starcie określonej ilości tokenów jak na eth.
(Ostatnio był wydobyty blok 300000 i był.halving szybkości wydobycia z 125k na 62.5k Pepe) ((Będą jeszcze przy 400, 500 i 600k) Tak jak doge.
Pepe eth market cap prawie 9mld a pep 20 mln !
Pep kosztuje teraz pi razy drzwi 0.00023 więc jeśli marketcap urośnie X10 to wciąż będzie 200mln usd , przy 2mld cena może sięgnąć 2 centów, a przy 20mld to już mamy $0.23. nie realne ? To byłaby waluta na 11 miejscu.
Wszyscy szukają jakiegoś zarobku, dziwnych tokenkw na #ethereum czy #solana (bo chyba też są prawda ? Nie interesowałem się ) ale tu mamy walutę która jest wydobywana, ruszyła w styczniu tego roku, jest na początku swojej drogi, ma przed sobą wejście na listy binnance roobinhooda czy krakena, Ludzie, przypadkiem odkryłem ich discorda nigdy nie używałem wcześniej i co tam się dzieje. Ludzie którzy tym zarządzają wszystko klarownie piszą, dzielą się swoimi pomysłami z tymi, aktywność uczynność jest top. Ta waluta ma wszystko żeby wskoczyć m.in do top 100MC czyli i tak ok. 2mld MC pepe
P.s. nie chwaląc się gdy pep spadł do 0.00005 napisałem post na r/pepecoin w którym poddałem pod wątpliwość czemu nikt nie wykorzystuje okazji (w połowie lipca 24 - możecie sprawdzić) , pisałem że w mojej opinii spokojnie zrobi X6 i myliłem kurde się bo do ATH zrobiło ponad x60.
Powiedzcie mi gdzie się mylę sądząc że aktualnie o wiele atrakcyjniej jest spojrzeć w stronę pep niż pepe.
Aktualnie za 100usd można mieć pewnie z pół miliona pep. Nie duża kwota jak za możliwość dojścia do $0.01
Ja siedzę po jaja w projekcie, nie ruszam się stąd przez parę lat bo ekipa przekonała mnie że wiedza co robią i zaufałem. Wy nie musicie, przedstawiam tylko mój punkt widzenia.
TLDR
JEST PEPE KTORE JEST PEPE ALE INNYM PEPE KTORE MOŻE UROSNAC W C--J ALE NIE MUSI
Jutro odpisze jak ktokolwiek coś skomentuje oprócz " xD"
#altcoin
źródło: 1000006350
Pobierz@bylu: jedno zdanie wystarczy by nie czytać reszty
@bylu: XD muniarze w hossie są jak komary w lato, dobrze że też szybko znikają jak zaczyna być chłodno
Sam wchodziłem jak było 0.000005 znajomym mówiłem że coś z tego może być chwilę przed wystrzałem z 0.00005 na 0.0003
Teraz
źródło: 1000006661
PobierzPo prostu chciałem się podzielić informacją że istnieje kuzyn $doge który jest nie dowartościowany. Doge też na a początku szorował po dnie a widzimy co się dzieje obecnie
@bylu: można, ale na merytoryczne tematu.
Nie mam ochoty pisać poważnie z kimś kto niepoważne traktuje ludzi do których pisze te banialuki.
Gdybyś chociaż wprost powiedział - jest taki shit/scam, jest szansa zarobić i kto wyjdzie wcześniej ten wyrucha tych co zostaną dłużej. To bym mógł wtedy dyskutować bo przynajmniej wiadomo, że traktujesz nasz jako dorosłych ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz pewnie sam bym się bał zaryzykować xx k pln żeby wejść z taką samą siłą
Ale to chyba wie każdy ze trzeba inwestować tyle ile można stracić
Kuzyn doge bo jak można inaczej nazwać kryptowalute która
źródło: 1000006764
Pobierz@bylu: no tak, można tak powiedzieć bo tak jest, jedynie BTC ma fundamenty a reszta to potencjalne scamy.
I o to chodzi, gadamy jak poważni ludzie a nie nawijamy makaron na uszy i traktujemy siebie jak baranki do oskubania.
Oczywiście na scamach też dużo ludzi się dorobiło jak wyszli
W każdym razie nie będę mówić innym jak mają żyć , jak mają zarządzać własnym hajsem. jestem tylko sygnalista, zresztą niedoświadczonym xD
Na koniec tylko wrzuta z discorda społeczności
Pozdrawiam cieplutko
źródło: 1000006772
PobierzNiestety milionerami zostali twórcy safemoona (zarobili kilkaset mln $), których później i tak zamknięto (
Btw, z safemoon nie miałem nic wspólnego, ale to chyba był token stworzony na bnb? Tak mówi wiki więc nie wiem czy można porównywać z walutą wydobywaną przez górników